Samsung käynnistää Galaxy S II:n Jelly Bean -päivitykset helmikuussa

Älypuhelinmarkkinoilla uusia ohjelmistopäivityksiä odotetaan yleensä kuin kuuta nousevaa. Korealainen Samsung tulee lähitulevaisuudessa hellimään Galaxy S II:n omistajia jo laitteen elinkaaren toisella merkittävällä päivityksellä, joka tuo puhelimeen Android 4.1 -alustaversion. Puhelin saapui alkujaan kauppoihin Android 2.3:lla, mutta on sittemmin päivittynyt 4.0-versioon.

Android 4.1 Jelly Bean -päivityksen levitys käynnistyy Singaporessa helmikuussa, vahvistaa Samsungin edustaja CNET:lle. Muun maailman osalta tarkkoja yksityiskohtia ei ole paljastettu, mutta Pohjoismaat ovat usein olleet ensimmäisten joukossa Samsungin aloittaessa uusien ohjelmistoversioiden levityksen.

Samsungin verkkoon lipsauttaman infopaketin mukaan päivitys tulee parantamaan puhelimen sulavuutta ja määrättyjen sovelluksien käytettävyyttä. Mukana on uusia kameraominaisuuksia sekä Galaxy S III:sta tutut Popup Play– ja Smart Stay -toiminnallisuudet. Odotettavissa on siis muutakin kuin pelkästään uusi alustaversio.

Lähde: GSMArena

12 kommenttia

 1. Jes! Odotus palkittiin! 4.0.3. kanssa DNA jumitti päivitystä kaikilla, myös minun kohdallani, 2kk lisää. Liene ongelma JB:n kanssa?

 2. Vaikeata uskoa sen saapuvan koskaan.On mainittu tulevaks kuitenkin esim. marras,joulu ja tammikuussakin.

  1. Eiks ne joulukuu ja marraskuu sekä tammikuu ennustukset ollu vaa huhuja. Ja täähän on ihan samsungin virallinen lausunto…

   1. Kyllähän ne tais vihjailla, mutta päivitys muuttui 4.1 -> 4.1.2 niin sekin tais viivästyttää vähän lisää.

 3. Jeeeeeeeeeee!!!!!!!!

  Tätä sitä onkin kuumeisesti odotettu… En malta odottaa että saan sen päivityksen

 4. Hehe, uskon vasta sitten kun näen. Nyt taas odotellaan kolmisen viikkoa kunnes Samsung ilmoittaa että julkistus siirretään maaliskuulle.

  1. Saattaapa olla… Toivotaan kuitenkin että mahdollisimman pian. 🙂

  1. Silloin Samsung ei varmaankaan tietänyt siitä TouchWiz Nature UX päivityksestä. He ovat siis tuon ”lupauksen” jälkeen päättäneet päivittää myös käyttöliittymän, jonka päivittämisessä on mennyt enemmän aikaa.

 5. Jos käyttö on nykyistä sutjakkaampaa,mitä nykyinen 4.0.4 ja kuluttaa vähemmän virtaa niin…HYVÄ. Tällaista on ainakin odotettu kehityksen osalta!. 😉

  1. Sutjakkuudella tarkoitin siis sulavampaa toimintaa!. =)

 6. Tuleekohan myös lukitus näyttöön uudistuksia esim. Vesiefekti, suoraan kameraan toiminto, pikakuvakkeet, uutiset…????

Kommentointi on suljettu!