Nokia aloitti Lumia 820:n ja Lumia 920:n ohjelmistopäivitykset

Matkapuhelinvalmistaja Nokia kertoo tukipalstallaan, että joulukuussa Yhdysvalloissa ja Kanadassa käyttäjille pusketun ohjelmistopäivityksen jakelu on laajentumassa. Kyseessä on Lumia 820– ja Lumia 920 -laitteille suunnattu päivitys. Sen jakelu tapahtuu asteittain ja päivityksen pitäisi olla kaikkien saatavilla maaliskuun puoliväliin mennessä. Laite ilmoittaa automaattisesti päivityksen saatavuudesta.

Lumia 920 -käyttäjille päivitys sisältää odotettuja parannuksia PureView-kameran toimintaa, joiden pitäisi kohentaa kuvanlaatua määrätyissä valo-olosuhteissa. Päivityksen on kehuttu vaikuttavan positiivisesti eritoten kuvien terävyyteen.

Molempien laitteiden osalta mukana on parannuksia viesteihin. Jatkossa Windows Phone 8 -laitteet osaavat tallentaa muun muassa viestiluonnoksia. Nokian mukaan päivitys hienosäätää käynnistysoperaatiota sekä parantaa Bluetooth-yhteyden toimintaa. Mukana on myös yleisiä korjauksia ohjelmistoon ja optimointeja virrankulutukseen.

Lähde: Nokia

12 kommenttia

 1. Mutta missä viipyy tämä tammikuussa lupailtu wp 7.8 päivitys? -malttamaton-

  1. Luulisi, että ilmestyy pian, sillä tutun viime viikolla ostamassa Lumia 800:saa oli valmiiksi Windows Phone 7.8.

   1. Nokia Care Suitellahan tuon 7.8 on kai saanut jo jonkin aikaa. En ole vain viitsinyt kokeilla saisiko 610:n kun tyhjenee luuri kokonaan.

 2. Enpä edes muistanut koko päivitysjupakkaa enää. 🙂 Hyvin on Lumia 920 toiminut ilmankin. Kiva päivityksiä on silti saada toki. Eli kelpaa. 😀

  1. Samaa mieltä olen.
   Mielenkiintoista nähdä, mitä ensimmäinen merkittävä päivitys Lumia 920:lle tuo mukanaan.

 3. Korjaakohan tämä Lumia 920:aa vaivanneen itsestäänsammumisbugin?

 4. Ei minullakaan puhelimessa mitään vikaa ole mutta aina olis kiva saada uutta 🙂 siksi odotan 7.8 päivitystä vaikka eihän se kovinkaan suurta muutosta tee. Htc:ni on kyllä ollut kaikin puolin hintansa väärti 🙂

 5. Mahtaakohan mikin ongelmat korjaantua? ..puhe kuuluu vastapuolelle kuin maan alta.. Kuulemma tätä vikaa ollut monella muullakin 820 ja 920:n kanssa.

Kommentointi on suljettu!