Kytkytön Lumia 820 irtoaa nyt alle 450 euron

Suomessa viime viikolla myyntiin saapuneen Lumia 820:n hinta on lähtenyt tippumaan hyvää vauhtia. Esimerkiksi Verkkokauppa.com on laskenut hinnan 464,90 euroon. Alussa kyseinen ketju myi laitetta 499,90 euroon. Vieläkin edullisemmin uutuuden tarjoaa Gigantti, joka kauppaa Lumia 820:aa 448 euron hintalapulla. Hintaero Lumia 920:aan alkaakin olla nyt jo kohtuullinen, sillä molemmat kaupat myyvät Nokian lippulaivaa 599 eurolla.

MobiiliBlogissa olemme käsitelleet Lumia 820:aa useaan otteeseen. Olemme tutustuneet sen laatikon sisältöön videolla, julkaisseet siitä kuvia ja tehneet puhelimesta laajemman videoarvostelun.

Nokia Lumia 820 perustuu Windows Phone 8 -alustaan ja 4,3 tuuman WVGA-kosketusnäyttöön. Sisällä hyrrää 1,5 gigahertsin tuplaydinsuoritin ja ominaisuuksiin lukeutuvat kahdeksan gigatavun tallennustila, microSD-muistikorttipaikka, NFC, LTE ja kahdeksan megapikselin kamera.

11 kommenttia

 1. Äää…

  Pitää varmaan ostaa..
  Kameralla ei väliä kun on järkkäri…

 2. nyt ärsyttää kun menin syksyllä ostamaan lumia 900, kun oli niin halpa

 3. Miksi Nokia Lumia mallien hinta tipahtaa näin nopeasti!!.
  Olisko syynä se,etteivät mene kaupaksi (”Rajoittunut” Windows Phone kun on käyttöjärjestelmänä tai sitten hinnoittelu on jo yläkantissa muutenkin)?.

 4. Nyt ei ole kyllä enää liian kallis. 🙂 Hyvä näin.

  1. Pari miinusta (tuohon hintaan):
   -Näytön resoluutio
   -Lasin pinnoite ei ole Gorilla Glass, vaan jotain muuta. Ei niin kestävää?
   720p näyttö ois muuttanu tilanteen, nyt vaikuttais kalliilta softapäivitykseltä Lumia 900:sta (+LTE ja Dualcore)

   1. Tuo on kyllä totta. Itseäni hiukan harmittaa, että miksi Gorilla glass piti jättää pois.

    1. Sonyllakin ollu joissain luureissa melko herkästi naarmuutuva lasi, ja sekään ei juurikaan Gorillaa suosi. Kyllähän joku muukin varmasti tekee kestäviä laseja, mutta vaihtelu voi eri valmistajien välillä olla suurta.

    2. Plus, Gorilla on sen verran tunnettu, että herättää enemmän luottamusta, kuin muut vaikka eroa ei juuri olisikaan.

 5. @Paroni Totta. Xperia Playssä todella huono pinta näytössä. Paletin mukana ei turhaa toimiteta näytönsuojaa…

 6. Nyt viikon käyttäneenä Lumia 820, pitää sanoa että alun skeptisyyden jälkeen olen positiivisesti yllättynyt kuinka paljon Lumiat ovat menneet eteenpäin edellisestä Lumia 800 luuristani. Moni pieni asia on muuttunut parempaa suuntaan. Ja yleensäkin ottaen käytettävyys on parantunut. Lisäksi luurissa on kaikkea kivaa kamerassa kuten Smart Shoot ja Cinemagraph. Ja vaikka sovellus valikoima on vieläkin kilpailijoita suppeampi, kyllä sieltäkin kaikki oleellinen alkaa löytyä.

Kommentointi on suljettu!