Samsungin toisen sukupolven Galaxy Xcover julki helmikuussa?

Sonyn veden- ja iskunkestävä Xperia Z tarjoaa vaihtoehdon käyttäjälle, joka vaatii puhelimeltaan hieman parempaa kestävyyttä arjen kolhuja vastaan. Kaikki eivät kuitenkaan ole valmiita tuhlaamaan puhelimeensa reilusti yli 500 euroa, vaan haluavat hieman edullisemman vaihtoehdon. Samsungin Galaxy Xcover on ollut suomalaisten suosiossa, mutta se alkaa olla raudaltaan sekä ohjelmistoltaan jo aavistuksen vanhentunut. Niinpä Samsung onkin valmistelemassa veden- ja iskunkestävälle puhelimelleen seuraajaa, kertovat uusimmat huhut.

Verkkosivusto SamMobilen saamien tietojen mukaan Galaxy Xcover 2 esitellään Mobile World Congress 2013 -messuilla helmikuun lopussa. Se perustuisi Android 4.1– tai 4.2-alustaversioon sekä neljän tuuman kosketusnäyttöön, jonka tarkkuus on 800 x 480 pikseliä. Nykyinen malli tarjoaa Android 2.3:n ja 3,65 tuuman kosketusnäytön 480 x 320 pikselin tarkkuudella.

Laitteen käyttämä piirisarja on vielä kysymysmerkki. Puhelimesta pitäisi joka tapauksessa löytyä viiden megapikselin kamera, neljä gigatavua sisäistä tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth 4.0, A-GPS, WiFi ja 1700 mAh:n akku. Kooltaan Galaxy Xcover 2 on alustavien tietojen mukaan 130,5 x 67,7 x 11,9 millimetriä ja se painaa 148 grammaa.

Lähde: SamMobile

9 kommenttia

 1. Laittaisivat ny kunnon piirin ja riittävästi muistia, ensimmäinen Xcover oli kyllä semmonen hirvitys että morjens.

  1. Galaxy XCover on surkein puhelin jonka olen omistanut.

   Puhelin kaatuili lähes päivittäin ja hidasteli jatkuvasti. Miten Samsung voi päästää tällaistä roskaa markkinoille? Ja samaa olen kuullut usealta muulta henkilöltä.

   Ne jotka vahingossa ostivat XCoverin, eivät osta enää toista kertaa Samsungin puhelinta.

   1. Sen mitä kokeilin niin oli kyllä tahmanen kokemus. Mikä lie sekunda Marvell G2 piiri sisässä ja säälittävä sisäinen tila asennettaville softille ym. Sääli että kolhivat mainettaan tälläisillä.

 2. Sonyn Xperia-sarjasta löytyy kyllä edullisempiakin pölyn- ja vedenkestäviä malleja, kuten V, Acro S, Go ja Active. Eikä Z käsittääkseni ole sen iskunkestävämpi kuin nuo muutkaan. Lisäksi Motorolalla on keskihintainen Defy-sarja… Ei sillä etteikö Xcover 2 olisi ihan varteenotettava puhelin, en vain ymmärtänyt rinnastamista Xperia Z:aan tässä uutisessa.

 3. Hyi hitto, miten ruma….

  Xperia on kauniimpi.
  En usko, että nuoriso osti vanhaa kosketusnäytöllistä mallia kestävyyden takia.
  Halpa hinta ja Android.

  Tai siis sehän halkoo näyttönsä niin helposti, että nimi voisi olla badCover.

 4. Vanha brokencover sisälsi jo tullessaan vanhaa tekniikkaa.

 5. No eipä kuulosta ihmeellisemmältä puhelimelta.
  Ei se edellinenkään xcover ollut mikään kestävä, näyttö naarmuuntui hetkessä ja lagitti.

Kommentointi on suljettu!