Windows Phone 7.8 -päivitys jakoon vielä tammikuun aikana?

Odottavan aika on pitkä. Kesäkuussa maailmalle paljastettua Windows Phone 7.8 -päivitystä on odotettu kuin kuuta nousevaa. Sen on virallisesti kerrottu saapuvan alkuvuoden aikana, mutta tarkempaa ajankohtaa ei ole paljastettu. Niinpä arvailu sen saatavuudesta jatkuu.

Odotus on vihdoin tulossa päätökseen, jos on syytä uskoa operaattori O2:n julkaisemaa viestiä Twitterissä. Operaattori vastaa Twitterissä kuluttajan kyselyyn Windows Phone 7.8 -päivityksen saatavuudesta Lumia 800 -puhelimen osalta. O2:n mukaan päivitys lähtee Zunen kautta jakeluun tammikuun lopussa. Tämä tarkoittaisi, että uutta ohjelmistoa jouduttaisiin odottelemaan enimmilläänkin enää puolisentoista viikkoa.

Uusi ja monipuolisempi kotinäkymä on Windows Phone 7.8:n tärkein muutos. Se tuo vanhempiin laitteisiin Windows Phone 8:sta tutun kotinäkymä, jota voidaan muokata edeltäjäänsä laajemmin väreillä ja erikokoisilla tapahtumaruuduilla.

Lähde: Windows Phone Central

12 kommenttia

 1. Suhtautuisin tähänkin uutiseen varauksella, sillä O2 voi todennäköisesti puhua lähinnä omien asiakkaidensa päivityksistä. Muualla maailmassa operaattorit myyvät puhelimia ”omalla” softalla, jolloin päivitysten saapuminen käyttäjille on myös operaattorista kiinni. Povaan Suomeen siis vielä pitempää odotusta.

  Huoltokanavissahan pyörivät kuulemma jo WP7.8 päivitys, sekä päivityksiä WP8 laitteille jotka eivät ole jaossa vielä kansalle. Nyt siis jos on syitä viedä puhelin huoltoon, se palautuu WP7.8 ohjelmistolla. 😛

 2. Tämän päivityksen ympärillä pyörineet huhut ovat tuottaneet pettymyksen niin monesti että uskon tähän vasta silloin kun Zune ilmoittaa että päivitys on saatavilla. Luulisi että Microsoft avaisi jo suunsa jos päivitys alkaa reilun viikon kuluttua.

 3. ? Mulla on Lumia 800:ssa jo 7.8. Luurin hankittu kuun alussa? Eikö ole yleisessä jakelussa siis vielä?

  1. Ei ole. Myyntipakkauksista tosiaan myös löytyy päivitystä.

   Jää erittäin vähän järkeivä syitä sille, miksi softa ei ole jo koko kansalle jakelussa… 🙂

 4. Taidanpa viedä 900:ni siis huoltoon, on pölyjä… Mutta putsaako ne kaikki sovellukset pois?

  1. Kaik’ män. Mutta sovellukset saa kaupasta. Esim. ”reinstaller” ohjelmalla. Kerran maksettua ei tarvitse ostaa uudelleen.

 5. Joo joo tulossa on mutta millon :/ hohhoijaa…

 6. Sitä on odotettu kuin kuuta nousevaa jo kuukauden ajan

 7. Sais kyllä pikku hiljaa alkaa tulee, on sen verran jo jouduttu odottelee

 8. Ei tässä tosiaankaan mikään kiire ole. Ei omassa Lumia 800:ssa ole mitään valittamista nytkään. Tulee, kun tulee. Kyllä sen aika koittaa.

  1. Eipä tässä varmaan muittenkaan luureissa valittamista ole, Htc Titan ollut hintansa väärti mutta silti on kiva saada se 7.8 tähän 🙂

Kommentointi on suljettu!