LG:n viiden tuuman full hd -puhelin julki: Optimus G Pro

Korealainen elektroniikkavalmistaja LG ja japanilainen teleoperaattori NTT Docomo ovat esitelleet markkinoille Optimus G Pro– puhelimen. Se on osa operaattorin kevään tuotemallistoa, joka kattaa laitteita LG:n lisäksi muun muassa Sonyltä, Huaweilta ja Neciltä.

Optimus G Pro on LG:n ensimmäinen full hd -puhelin. Sen kosketusnäyttö on kooltaan viisi tuumaa ja se kykenee 1920 x 1080 pikselin tarkkuuteen. Laite pohjautuu Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään.

Puhelimen sisältä löytyy erittäin tehokas 1,7 gigahertsin Snapdragon S4 Pro -neliydinpiirisarja. RAM-muistia on käytettävissä kaksi gigatavua ja tallennustilaa löytyy 32 gigatavua. Muihin ominaisuuksiin kuuluvat 13 megapikselin kamera, microSDXC-muistikorttipaikka sekä LTE. Virtaa kokonaisuudelle antaa 3000 mAh:n akku.

Korealaisvalmistaja ei vielä paljastanut, tullaanko Optimus G Pro näkemään myös muilla markkina-alueilla. Lienee kuitenkin selvää, että muodossa tai toisessa LG:ltä on joka tapauksessa luvassa full hd -puhelin myös laajempaan levitykseen.

Lähde: Engadget

2 kommenttia

  1. Yhtään ei tule Note mieleen. Selkkausten välttämiseks tai sekaannusten aiheuttamiseks kuitenkin menu ja back näppäimet on vaihtanu paikkaa 🙂

  2. Niin tämänkö pitäisi sitten mahtua taskuunkin?

Kommentointi on suljettu!