Nokia laajentaa musiikkipalveluitaan maksullisella Nokia Music+:lla

Nokia kertoo blogissaan avaavansa kuluttajille seuraavien viikkojen aikana uuden musiikkipalvelun: Nokia Music+. Se toimii laajennuksena suositulle ja täysin ilmaiselle Mix Radio -palvelulle, joka yhdistelee elementtejä perinteisestä radiosta ja modernista suoratoistopalvelusta. Uuden palvelun hinta on 3,99 euroa kuukaudessa.

Tuleva Nokia Music+ avaa käyttäjälle vapauksia hyödyntää Mix Radiota monipuolisemmin. Yksi keskeisimmistä on mahdollisuus hyppiä kappaleiden yli rajattomasti. Samalla myös offline-soittolistoja koskevat rajoitukset poistuvat ja niitä voi ladata puhelimeensa niin paljon kuin haluaa. Täysin uutena ominaisuutena se sisältää kappaleiden sanoitukset, jotka saa näkyviin rullattavana listana tai karaoke-tyyliin.

Nokia Music+ nostaa lisäksi musiikkikappaleiden laatua. Nykyiseen verrattuna musiikkia on mahdollista ladata kahdeksan kertaa paremmalla laadulla. Käyttäjä voi määrittää paremman laadun käytettäväksi esimerkiksi ainoastaan WiFi-yhteydellä.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä Nokia Music+ -tilaaja saa pääsyn palveluun myös tietokoneelta. Tämä mahdollistuu uudella verkkopohjaisella sovelluksella.

Lähteet: Nokia Conversations & Nokia Facebook

5 kommenttia

 1. Tämä on hyvä ratkaisu Nokialta! Nokialla alkaa olla jo aika paljon oikeasti hyödyllisiä sovelluksia Lumioille, että luulisi menekin vielä nousevan 😀

 2. Tuo on hyvä juttu. Neljä euroa ei ole paljon ainakaan itselleni.
  Nokian Music+ ja Spotify yhdessä ovat lyömätön yhdistelmä musiikkifanin puhelimeen.
  Ja mitä on 14e kuussa? Sehän menee pariin paukkuun tai yhteen pizzaan Rossossa.

 3. Kuulostaa mahtavalta. Menee heti käyttöön, kun tulee saataville

 4. Tästä saattaa tulla jymymenestys. Palvelu on hinnoiteltu jo niin edulliseksi, että sen tilaa ilomielin Lumian kaveriksi. Toivottavasti ei tarvitse odotella kauaa 🙂

 5. Miten tuohon pääsee?
  Nokia musiiki updatessa puhuttiin jo plussasta

Kommentointi on suljettu!