HTC:ltä kaukosäädin puhelimelle: HTC Mini

Älypuhelinvalmistaja HTC on lanseerannut vähintäänkin erikoisen lisävarusteen Kiinan markkinoille Butterfly-puhelimelleen, josta löytyy viiden tuuman full hd -kosketusnäyttö. Uutuus kulkee nimellä HTC Mini ja toimii eräänlaisena kaukosäätimenä taiwanilaisvalmistajan lippulaivalle. Se mahdollistaa eri toimintojen hyödyntämisen, ilman että itse puhelinta tarvitsee ottaa esille.

HTC Mini tuo mieleen älykellon, mutta taskussa kuljetettavassa muodossa. Kumman sinä ottaisit? Joka tapauksessa laitteella onnistuu muun muassa puheluihin vastaaminen ja niiden soittaminen, tekstiviestittely ja musiikkisoittimen sekä kameran hallitseminen. Onpa mukana eräänlainen oman puhelimen paikannustoimintokin, joka saa Butterflyn soimaan, jos se on suuresta koostaan huolimatta päässyt hukkumaan.

Kaukosäädin yhdistyy puhelimeen koskettamalla laitteilla toisiaan. Parituksessa hyödynnetään NFC-tekniikkaa. Varsinainen yhteys pidetään yllä Bluetoothilla. Kovin kauas HTC Mini taskussaan ei voi siis lähteä vaeltelemaan tai yhteys katkeaa.

Lähde: SlashGear

8 kommenttia

 1. Heh heh päivän parhaat naurut. Tätä en ois kyllä osannu oottaa. Mihin tää mailma on menossa jos puhelimelle tarvitaan kaukosäädin. Tää on kyllä modilialan paras läppä vähään aikaan.

 2. ööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööh

 3. Voisko vielä turhempaa olla? Kaukosäätimen kokoiselle laitteelle kaukosäädin, elinyt pitäisi sitten yhden laitteen sijasta kantaa kahta mukana ja vielä huolehtia siitä, että molemmissa on virtaa.

  Uutinen puhuu hyvin puolestaan, todellakin vähintäänkin erikoinen laite.

  Aivan sama kuin TV:n kaukosäätimelle tulisi kaukosäädin.

  Järkihei!

 4. Sgs2:hden omistaja ^ ps ketään ei kiinnosta sun puelimet.

  Veikkaan kyseisen laitteen myyvän 0kpl

  1. Miksi hyökkäät? Mielestäni ihan kiinnostavaa tietää mitä puhelimia kelläkin on.

 5. Ensin naurettiin niitä HTC:n isoja näyttöjä 4,2″ tuumaa nyt niitä on kaikilla valmistajilla ja isompiakin vielä.Saas nähdä miten tämän käy.

Kommentointi on suljettu!