Samsung Galaxy Express tulee LTE-tuella

Korealainen Samsung jatkaa Galaxy-mallistonsa laajentamista. Viime kuukausien aikana julkistetut Galaxy Grand, Galaxy S II Plus ja Galaxy Xcover 2 saavat nyt rinnalleen Galaxy Expressin. Valmistajan mukaan se tarjoaa loistavan suorituskyvyn, helpon käytettävyyden, nopeat verkkoyhteydet sekä hyvän akkukeston.

Kovat lupauksensa uutuus pyrkii lunastamaan 1,2 gigahertsin tuplaydinsuorittimella, gigatavun RAM-muistilla, tuella LTE-verkkoyhteyksille (800/900/1800/2600) ja Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmällä. Puhelimen toimintoja hallitaan 4,5 tuuman Super AMOLED Plus -kosketusnäytöltä, jonka tarkkuus on 800 x 480 pikseliä.

Puhelimen muita ominaisuuksia ovat viiden megapikselin takakamera, 1,3 megapikselin kamera etupaneelissa, A-GPS, GLONASS, Bluetooth 4.0, WiFi, NFC ja MHL. Muistikortilla laajennettavissa olevaa tallennustilaa löytyy kahdeksan gigatavun verran. Akussa riittää potkua 2000 milliampeerituntia.

Muotoilullisesti Galaxy S III:n linjoilla jatkava Galaxy Express on kooltaan 132,2 x 69,1 x 9,3 millimetriä. Puhelin painaa 139,1 grammaa.

Valmistaja jätti paljastamatta uutuuden saatavuus- sekä hintatiedot.

Lähde: Samsung

14 kommenttia

 1. Rumor: Samsung julkistaa 8 Android laitetta Q1. Alkaa piisaamaan 🙂

 2. Tuo näytön tarkkuus vain EI oikein miellytä. Eikös jo kohta näissä keskihintaisissa androideissa pitäisi olla HD- näyttö jos kerran lippulaivamalleissa on FULL HD. Muuten ihan mukavan kuuloinen paketti.

  1. Kyllä, samaa mieltä kanssasi. Näytön tarkkuu on tuossa jo aika ”huono”. Kyllähän se passaa, mutta parempikin se voisi olla.

 3. ok siis laitetaan galaxy s 2 :n ksisuskalut s3:n kuoriin ja heitetään sekaan lte
  =profit, ei miiten haittais mutta näitä s3:n pikkuveljiä alkaa olemaan jo liikaakin.

 4. Galaxy sitä ja Galaxy tätä. Kaikki näyttävät samalle, kaikissa suurinpiirtein samat ominaisuudet.
  Nyt alkaa mennä simpalla jutut yli.

 5. Vaikea ymmärtää miksi sampsa kaikesta kritiikistä huolimatta julkaisee samannäköisiä muoviprutkuja kerta toisensa jälkeen. Ei edes mitään yritystä muotoilun kannalta. Ei ymmärrä.

  1. Mistä kritiikistä? Luuletko että sampan pomot lueskelee sun kommentteja täältä?
   Katos vähä noita myyntimääriä ja ihmettele lisää.

   1. Eiköhän vuosia kestävä sampan muoviläpysköjen muotoilun haukkuminen jokaisella gfoorumilla oo kantautunut jo heidänkin korviin. Ei ne nyt missään pimennossa elä, vaik ei mobiiliblogia luekaan dumbass.

    1. Jos rahasta ovat kiinnostuneita niin tietenkin uusien potentiaalisten asiakkaiden kuunteleminen kannattaa. Ehkä kannattaa itte lukasta toi artikkeli.

 6. Toi 800×480 on kyllä aika köyhää näin vuonna 2013. Onko samsungilla yhtäkään järkevän kokoista puhelinta (max 4,3″) joko qhd tai hd ready resoluutiolla? Olis tommonen android luuri hakusessa enkä oo muita löytäny kun htc one s ja sony xperia s ja v. Hankinnat kaatunu siihen ettei one s ja xperia s ole muistikorttipaikkaa ja xperia v maksaa mansikoita. Jos joku tulee haukkumaan muistikorttipaikan turhaksi ja kehuun pilvipalveluita, ei tarvitse. En ole heittämässä 32GB muistikorttia menemään. :/

  1. osta gakaxy s3, erittäin hyvä puhelin ja ainut asia missä joku muu markkinoilla oleva kännykkä sen peittoo on kamera. näytönkokokaan ei tunnu parin päivän päästä enää yhtään isolta, päinvastoin ja sitä kokoo alkaa arvostaankin

 7. ::jake:: tunnettuna nokian fanipoikana, sinuna en haukkuisi sampan puhelimia muoviläpysköiksi, sillä muoviahan ne nokian mahtavat ”polykarbonaatti” lumiatkin ovat.

Kommentointi on suljettu!