ZTE Blade C: edullinen Jelly Bean -puhelin

Kiinalainen ZTE jatkaa Suomessakin menestystä kerännyttä Blade-sarjaansa uudella tulokkaalla, joka on nimeltään Blade C. Mallisarjan perinteitä kunnioittanen kyseessä on edullisemman hintaluokan puhelin, joka ei pullistele ominaisuuksilla tai tehoilla. Se keskittyy toimittamaan älypuhelinominaisuudet huokeaan hintaan.

ZTE Blade C on malliston ensimmäinen jäsen Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmällä. Puhelin rakentuu gigahertsin MediaTek MTK 6577 -tuplaydinsuorittimen, 512 MB:n RAM-muistin ja neljän tuuman kosketusnäytön (800 x 480 pikseliä) ympärille. Takaa löytyy kolmen megapikselin kamera ja sisäistä tallennustilaa on tarjolla neljä gigatavua. Akussa on tehoa 1600 milliampeerituntia. Kooltaan Blade C on 124 x 64 x 11 millimetriä.

Uutuus on jo myynnissä Kiinassa, jossa sen hinta on asettunut 84 euron tuntumaan. ZTE ei ole vielä paljastanut, milloin laite nähdään Euroopassa.

Lähde: UnwiredView

6 kommenttia

  1. Ihan hienoa, että tuplaydinpuhelimia ja neljän tuuman näyttöjä saadaan jo alle satasella. Itse en henkilökohtaisesti pidä ZTE:stä. Tuommoinen esim. Samsungilta niin olisi hyvä kakkospuhelin. Tuohon vielä iskun- ja vedenkestävyys ja hintaan n.30€ lisää niin varmasti myisi.

  2. Nyt kun verkkiksen lumia tarjous tuli skipattua niin tämä kuulostaa aika hyvältä.

  3. Heh. 😀
    Sampan SGS3:sta pöllitty tuo kukkakuva

Kommentointi on suljettu!