Google jatkaa Windows Phonen Exchange ActiveSync -tukea heinäkuun loppuun

Microsoftilla on tarjota iloisia uutisia nykyisille ja tuleville Windows Phone -käyttäjille. Google on nimittäin päättänyt jatkaa Exchange ActiveSync -tukea Microsoftin mobiilialustan osalta heinäkuun loppuun asti. Alkujaan palvelun piti sulkeutua uusilta käyttäjiltä yrityksiä lukuun ottamatta tammikuun viimeisenä päivänä. Tämä olisi vaikeuttanut yhteystietojen ja kalenterimerkintöjen synkronoimista Googlen palvelemilta.

Googlen päätös antaa lisäaikaa Microsoftille työstää alustalleen tarvittavat tuet CalDAV– ja CardDAV-standardeille, joiden kautta Googlen palveluiden synkronoiminen on mahdollista ilman Exchange ActiveSync -tukea. Microsoft lupaa tuoda tarvittavat parannukset Windows Phonelle heinäkuun viimeiseen päivään mennessä, jotta katkoksia palveluissa ei pääse syntymään.

Microsoft jätti arvailujen varaan koskeeko tuleva päivitys vain uutta Windows Phone 8 -alustaa. Toivottavasti näin ei ole, vaikka kesään mennessä vanhemman sukupolven laitteiden myynti on varmastikin supistunut huomattavasti nykyisestä.

Lähde: Microsoft

3 kommenttia

  1. Heinäkuuhun mennessä Microsoft saakin jo tarvittavan tuen ja Googlen palvelut tulevat toimimaan siitäkin eteenpäin. En usko, että sähläävät näinkin tärkeän asian.

  2. Hyvä, microsoftille lisä-aikaa, vaikken käytäkkään kyseistä juttua, enkä edes gmailia. 🙂

Kommentointi on suljettu!