Acerilta puhelin Intelin sirulla: Liquid C1

Pystyykö Intel haastamaan Qualcommin ja Nvidian mobiilimarkkinoilla? Tämä tulee olemaan yksi kuluvan vuoden kuumista kysymyksistä. Yritys sirujätillä on ainakin kova ja Mobile World Congress 2013 -messuilla pitäisi olla luvassa lisää puhelimia Intelin seuraavan sukupolven moniydinsuorittimeen perustuen. Samalla tiedossa lienee tarkempia tietoja piirisarjan ominaisuuksista.

Lippulaivamalleja odoteltaessa on Acer liittynyt Intelin leiriin keskitason Android-puhelimella, jota se kutsuun nimellä Liquid C1. Se rakentuu Intel Atom Z2420m -piirisarjan ympärille, joka sisältää 1,2 gigahertsin suorittimen Hyper-Threading-tuella. Ohjelmistosta vastaa vanhentuva Android 4.0 Ice Cream Sandwich -versio.

Siruvalintaan lukuun ottamatta varsin yllätyksetön puhelin tarjoaa 4,3 tuuman kosketusnäytön, jonka tarkkuus on 960 x 540 pikseliä. Takaa löytyy kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera.

Uutuus suuntaa helmikuussa Thaimaan markkinoille noin 340 dollarin hintaan. Myöhemmin Acer Liquid C1 löytänee tiensä myös muihin Aasian maihin.

Lähde: GSMArena

6 kommenttia

 1. Toivoisin ainakin noita Lenovon ja Acerin puhelimia tännekkin päin. Kuitenkin kohtuullisen menestyneitä PC puolella ja täten voisi odottaa jonkin näköistä laatuakin, ja luulis noiden brändikin olevan jo sen verran tuttu ja turvallinen että saattaisi jotenkin kaupaksikin käydä.

 2. Levono muuten on noussut jo 5. tai 6. suurimmaksi valmistajaksi älypuhelinvalmistajana, lopullinen Q4 sijoitus riippuu Sonyn loppuvuoden myyntimääristä jahka ne tulee

 3. ”Toivoisin ainakin noita Lenovon ja Acerin puhelimia tännekkin päin.”

  Voihan niitä tilata vaikka Saksasta, jos välttämättä haluaa Lenovon tai Acerin saada. Itse ostin reilu vuosi sitten Saksasta Lenovon APadin.

 4. acer on paskin tietokonevalmistaja ikinä. Edellinen läppärini ylikuumentui kun piirien tuotetarrat tukkivat koneen tuuletuksen. Ja kaikki ihmettelee miksi applen laitteiden sisällä ei ole tuotetarroja. Ne haluaa salailla varmaan kaikki luulevat ja vidalis ei. Ne haluaa ettei niiden koneiden prosessorit sula, kun tarrat tukkii tuuletuksen. Siinä, acer saa pysyä korean nimimaalla minun puolestani.

  1. Kuinkakohan yleinen ongelma mahtaa olla että tarrat tukkivat tuuletuksen? Itse en ainakaan ollut koskaan moisesta ennen kuullut…

   1. Acer taitaa olla neljänneksi suurin PC valmistaja (btw. Lenovo toiseksi), kyllä siinä aika monta läppäriä joutuu kauppaamaan. En minäkään sitä laadukkaimpana ehkä pidä, mutta hinnallaan ne ovat myyneet aivan prkleesti ja jos kaikinpuolin olisivat kuraa niin tuskin olisi menestyneet vuodesta toiseen.

Kommentointi on suljettu!