Samsung Galaxy Xcover 2 Suomeen helmikuun lopulla

Räntäkeleiltä suojattu Samsung Galaxy Xcover 2 -puhelin saapuu Suomeen helmikuun lopussa, ilmoittaa korealaisvalmistaja. Uutuusmalli täyttää IP67-suojaluokituksen, näyttöä peittää naarmuuntumaton lasi ja takakuoren kiinnitys on varmennettu lukituksella. Puhelimen suositushinta on 349 euroa.

Samsung kehuu Galaxy Xcover 2:n selviytyvän vedestä, mudasta, rännästä ja lumesta. Puhelin toimii veden alla ja fyysinen kamerapainike mahdollistaa kuvien napsimisen veteen upotettuna. Laitteen kamera tallentaa viiden megapikselin kuvia. Sen tukena on LED-salama, joka luonnollisesti toimii myös taskulamppuna.

Puhelin on varustettu neljän tuuman 800 x 480 pikselin kosketusnäytöllä, gigahertsin tuplaydinsuorittimella, gigatavun RAM-muistilla ja neljän gigatavun tallennustilalla. Xcover 2:n akku on kapasiteetiltaan 1700 milliampeerituntia ja se riittää valmistajan mukaan 570 tunnin valmiusaikaan. Kooltaan uutuus on 130,5 x 67,7 x 12 millimetriä ja se painaa 148,5 grammaa.

Korealaisvalmistajan uutuuden muita ominaisuuksia ovat Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, VGA-kamera etupaneelissa ja microSD-muistikorttipaikka.

3 kommenttia

  1. Onko tuossa S Voicea ja niitä muita älykkäitä ominaisuuksia???

  2. Toivottavasti tässä on korjattu kuuluvuusongelmat, jotka edellistä versiota kiusaavat. Muuten värkki olisikin loistava laite työkäyttöön, mutta puhua ei oikein pysty. Verrokkikokemuksia heikosta kentästä on Xcover 1:n osalta useilla muilla luureilla, samassa paikassa ja samalla operaattorilla.

Kommentointi on suljettu!