Samsung Ukraina: Jelly Bean Galaxy S II:lle maaliskuussa

Galaxy S II -puhelimen omistajat odottavat kuumeisesti Samsungin lupaamaa Android 4.1.2 Jelly Bean -päivitystä. Osassa maailmaa sen pitäisi itse asiassa olla jo saatavilla, mutta ainakaan suomalaisten laitteisiin uutta ohjelmistoa ei ole vielä puskettu. Odotus jatkuu ja jos Samsungin Ukrainan osaston virallisen verkkosivuston tietoja on uskominen, niin saapuu päivitys vasta maaliskuun 3. päivä.

Kyseinen arvio koskee luonnollisestikin vain Ukrainaa, joten lopullisia päätelmiä sen perusteella ei Suomen osalta voida vetää. Virallista ja yhtenäistä lausuntoa päivityksen saatavuudesta Samsung ei ole antanut, joten käyttäjien ei auta kuin odottaa.

Samsungin Ukrainan sivusto paljastaa aikatauluja myös muiden päivitettävien laitteiden suhteen. Sen mukaan Jelly Bean saapuu Galaxy Ace 2:lle 22. huhtikuuta, Galaxy S Advancelle 18. helmikuuta ja Galaxy Notelle maaliskuun ensimmäinen päivä. Tablettien osalta päivitys on luvassa 22. helmikuuta Galaxy Tab 7.0 Plusalle ja 24. tammikuuta Galaxy Tab 8.9:lle.

Lähde: SamMobile

8 kommenttia

  1. Voihan se olla, että Samsung tuo päivityksen ensin Pohjoimaihin… Ja toivottavasti myös tuo.

  2. Mitään tietoa Galaxy Beamin päivityksestä?

    1. Ei ole osunut ainakaan minun silmään mitään huhuja kyseisen mallin päivityksestä.

      1. Kiitosta. Sun artikkelista sen alunperinkin huomasin :D. Mut toivottavasti kesään mennes tulis :).

  3. Tiedätkö Teemu tuleeko lukitusnäyttöön vesiefektejä tai kännyyn sitä S-memoa?

Kommentointi on suljettu!