Operaattorin outo ratkaisu, ei tarjoa WP 7.8 -päivitystä Lumia 710:lle

T-Mobile on tehnyt erikoisen liikkeen Yhdysvalloissa. Yhtiö tiedottaa, ettei se tule toistaiseksi tarjoamaan Windows Phone 7.8 -päivitystä Lumia 710 -puhelimen omistajille. Teleyhtiö aikoo tiedottaa mahdollisista päivityksistä myöhemmin lisää, joten tilanne sen suhteen saattaa vielä muuttua. Näillä näkymin T-Mobilen asiakkaana olevat Lumia 710 -omistajat jäävät ilman virallista Windows Phone 7.8 -päivitystä.

Tilanne ei varsinaisesti kosketa Suomea, mutta valottaa operaattoreiden valtaa rapakon takana. Jos operaattori ei halua toimittaa päivitystä, niin asiakkailla ei ole paljoakaan tehtävissä. T-Mobilen ratkaisu on joka tapauksessa hyvin kyseenalainen, sillä Windows Phone 7.8 ei tiettävästi vaikuta laitteiden suorituskykyyn. Se rakentuu samaan pohjaan 7.5-version kanssa, mutta tuo mukanaan Windows Phone 8:ssa esitellyn monipuolisemman kotinäkymän.

MobiiliBlogin lukijat ovat aktiivisesti päivittäneet Lumioitaan Windows Phone 7.8 -versioon. Päivitystä käsittelevä uutisemme on kerännyt jo yli 170 kommenttia ja sisältää kaiken tarvittavan tiedon uuden ohjelmiston lataamisesta.

Lähde: Engadget

8 kommenttia

  1. Ihan typerää operaattoripelleilyä. Eihän se T-Mobile edes sitä päivitystä varsinaisesti tarjoa, vaan Nokia/Microsoft. ”Raha,raha,raha.. Kielletään julkaisemasta päivitystä meidän kautta kulkeneille luureille, jos joku vaikka sitten ostaisi meiltä taas uudemman windowsphonen johon ei meidän kautta saa jatkossa uusimpia päivityksiä.” Hohhoijaa.

    1. Nii eli Nokian/Microsoftin syytä kaikki? 😀

  2. Eipä tuo 7.8 loppupeleissä mikään mullistava päivitys ole, en ainakaan itse huomannut aloitusnäyttöä kummempia parannuksia. Ja jotenkin kyllä harmittaa, etten uskonut omaa ekan sukupolven Lumiaa hankkiessani puheita siitä, ettei 8-versiota koskaan tule näille luureille. 🙁 No, pidetään tämä nyt vielä vuosi ja katsotaan sitten. Pärjäähän tälläkin, jos ei valita

  3. Onko Lumian päivitys -artikkeli Mobiiliblogin kommentoiduin kautta aikain? 🙂

      1. Puolet niistä sun kommentteja? 😉

  4. Boxshot (dropbox) ei ole enää kaatuillut päivityksen jälkeen, joten on siellä näkymättömiäkin uudistuksia tehty. Aiemmin kaatui aina kesken synkkauksen

Kommentointi on suljettu!