Operaattorin outo ratkaisu, ei tarjoa WP 7.8 -päivitystä Lumia 710:lle

T-Mobile on tehnyt erikoisen liikkeen Yhdysvalloissa. Yhtiö tiedottaa, ettei se tule toistaiseksi tarjoamaan Windows Phone 7.8 -päivitystä Lumia 710 -puhelimen omistajille. Teleyhtiö aikoo tiedottaa mahdollisista päivityksistä myöhemmin lisää, joten tilanne sen suhteen saattaa vielä muuttua. Näillä näkymin T-Mobilen asiakkaana olevat Lumia 710 -omistajat jäävät ilman virallista Windows Phone 7.8 -päivitystä.

Tilanne ei varsinaisesti kosketa Suomea, mutta valottaa operaattoreiden valtaa rapakon takana. Jos operaattori ei halua toimittaa päivitystä, niin asiakkailla ei ole paljoakaan tehtävissä. T-Mobilen ratkaisu on joka tapauksessa hyvin kyseenalainen, sillä Windows Phone 7.8 ei tiettävästi vaikuta laitteiden suorituskykyyn. Se rakentuu samaan pohjaan 7.5-version kanssa, mutta tuo mukanaan Windows Phone 8:ssa esitellyn monipuolisemman kotinäkymän.

MobiiliBlogin lukijat ovat aktiivisesti päivittäneet Lumioitaan Windows Phone 7.8 -versioon. Päivitystä käsittelevä uutisemme on kerännyt jo yli 170 kommenttia ja sisältää kaiken tarvittavan tiedon uuden ohjelmiston lataamisesta.

Lähde: Engadget

8 kommenttia

  1. Ihan typerää operaattoripelleilyä. Eihän se T-Mobile edes sitä päivitystä varsinaisesti tarjoa, vaan Nokia/Microsoft. ”Raha,raha,raha.. Kielletään julkaisemasta päivitystä meidän kautta kulkeneille luureille, jos joku vaikka sitten ostaisi meiltä taas uudemman windowsphonen johon ei meidän kautta saa jatkossa uusimpia päivityksiä.” Hohhoijaa.

  2. Eipä tuo 7.8 loppupeleissä mikään mullistava päivitys ole, en ainakaan itse huomannut aloitusnäyttöä kummempia parannuksia. Ja jotenkin kyllä harmittaa, etten uskonut omaa ekan sukupolven Lumiaa hankkiessani puheita siitä, ettei 8-versiota koskaan tule näille luureille. 🙁 No, pidetään tämä nyt vielä vuosi ja katsotaan sitten. Pärjäähän tälläkin, jos ei valita

  3. Onko Lumian päivitys -artikkeli Mobiiliblogin kommentoiduin kautta aikain? 🙂

  4. Boxshot (dropbox) ei ole enää kaatuillut päivityksen jälkeen, joten on siellä näkymättömiäkin uudistuksia tehty. Aiemmin kaatui aina kesken synkkauksen

Kommentointi on suljettu!