Samsung Galaxy S II Plus saapui myyntiin, irtoaa alle 400 euron

Tammikuun alkupuolella julkaistu Galaxy S II Plus on aloittanut vyörynsä kauppojen hyllyille. Sininen versio löytyy jo muun muassa Verkkokauppa.comin ja Gigantin listoilta. Uutuuden hinta pyörii 370 euron tuntumassa, joka on selvästi vähemmän kuin Samsungin aikaisemmin ilmoittama 429 euron suositushinta. Valkoisen mallin toimitukset eivät ole vielä käynnistyneet ja esimerkiksi Gigantti kertoo kyseisen väriversion saapuvan myyntiin vasta maaliskuun alussa.

Plus-versio ei eroa merkittävästi alkuperäisestä Galaxy S II -mallista. Siinä on 16 gigatavun sijaan kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa ja korealaisvalmistajan oma Exynos-piirisarja on vaihtunut Broadcom BCM28155:een. Kellotaajuus on edelleen 1,2 gigahertsiä ja suoritinytimiä on kaksi kappaletta.

Samsung Galaxy S II Plus -puhelimen muita keskeisiä ominaisuuksia ovat 800 x 480 pikselin 4,3 tuuman Super AMOLED Plus -kosketusnäyttö, kahdeksan megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooh 3.0, WiFi, gigatavu RAM-käyttömuistia sekä Android 4.1.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmä.

15 kommenttia

 1. En siis kerta kaikkiaan ymmärrä, miksi joku ostaisi tämän Normaalin S2:n sijasta. Ensinnäkin pienempi muistimäärä. Ja toiseksi Normiin S2:een on tulossa 4.1.2. Päivitys 90 % varmuudella. Normi S2:n hinta on kuitenkin hieman halvempi. Mutta jos joku haluaa sinisen ja heti tuon uuden niin mikäs siinä sitten… Tämä oli vain minun mielipiteeni.

 2. Käsittääkseni ei hyllyistä juurikaan enään S2:sta löydy. Jatkossa saapuvat varastoon plussana.

 3. Uutuuden hinta pyörii 370 euron tuntumassa, joka on selvästi vähemmän kuin Samsungin aikaisemmin ilmoittama 429 euron suositushinta.
  Mitä nykyinen S2 malli eli GT-i9100 malli nyt maksaa uutena?.

  1. 349€ Gigantissa SII. eli samapa tuo kumman ostaa kun on noin pieni hinta ero.

 4. Kuka noita samppoja enään ostaa??
  Halvan ja vanhentuneen näköisiä. Kaiken lisäksi rumia.
  Eiköhä tuo vouhotus kohta lopu….

  1. Kauheen koville ottaa näköjään.
   Nimim. Q1 lukuja odotellessa.

   1. Ei ota. Ihmetellä kai saa. Sen tietää että hyvinhän nuo myy, mutta en ymmärrä että miksi. Mielestäni niissä ei ole mitään erikoista ominaisuutta mikä kiinnittäis huomion niihin.

    1. Olen täsmälleen samaa mieltä. Ne eivät edes ole erityisen hyvän näköisiä ja tuntuvatkin rimpuloilta kädessä halvan muovin takia (vaikka tukevia ovatkin),

    2. -Toimiva moniajo (fonecta caller/caller info)
     -Facebook Messenger (kuvien&linkkien jako ja kohta puhelut)
     -Hyvä kalenteri
     -Filemanagerit, pääsee verkkojakoihin, voi suoraan lähiverkosta katsoa vaikka xvid leffaa teksteillä.
     -Flash, näkyy yleareenan livelähetykset
     -Selain (chrome) synkkautuu täydellisesti tietokoneen kanssa.
     -erilliset volumet

     Nuo nyt ekana tulee mieleen, mitkä vielä pitää itseä androidissa.

     No. lähestulkoon mitä keksii vaan, niin löytyy sovellus.

    3. Samsung spesifisistä tulee mieleen smart stay ja popup up play jolla kätevästi katsoo/kuuntelee jotain nettivideostriimiä ja puhelimella voi silti vaikka twiittailla tai muuta.

   2. Niinpä,kateellisuus paistaa liiankin hyvin läpi Lumioiden ostajilla ja niitä fanittavia!. =)

 5. Eemeli.
  Mistä tiedät,että tuntuuko Samsung Galaxy S II Plus rimpuloilta kädessä halvan muovin takia???.
  Ootko pidelly kädessä Samsung Galaxy S II Plus mallia jo ja testannut???. 😉

  1. Öööö. Siinä on sama kuori, kuin SGS2:dessa ja tuossa se on aivan hirveä.

   1. Minun mielestä tuo sovellus vouhotus on ihan silkkaa skeidaa. Jopa symbiaan sain kaiken tarvimani sovellukset.uskoosin että suurin osa älypuhelimien käyttäjistä ei käytä edes sitä vertaa noita sovelluksia mitä itse käytän. Siellähän tuli paronilta hyviä perusteluita käyttiksestä, mutta oli tarkoitus puhua puhelimen ominaisuuksista. Millä nuo android luurit erottuu toisistaan? Samsung myy silti niistä eniten.. Onhan Se vähän sääli ettei nokia aikoinaan lämmennyt tuohon androidiin.

Kommentointi on suljettu!