Samsungilta kompakteja Jelly Bean -luureja: Galaxy Young ja Galaxy Fame

Samsung laajentaa älypuhelinmallistoaan kahdella kompaktilla puhelimella, jotka perustuvat Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään. Ne tarjoavat vaihtoehdon kuluttajalle, joka etsii edullista sekä mitoiltaan nykytrendejä pienempää älypuhelinta. Molemmat tarjoavat Samsungille tyypillisen muotokielen, gigahertsin suorittimen ja neljä gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Galaxy Young on varustettu nykymittapuun mukaan pienellä 3,27 tuuman kosketusnäytöllä, jonka tarkkuus on 480 x 320 pikseliä. Puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat HSPA, A-GPS, WiFi, Bluetooth 3.0, microSD-muistikorttipaikka, kolmen megapikselin kamera ja 768 MB:tä RAM-käyttömuistia. Puhelin on mitoiltaan 109,4 x 58,6 x 12,5 millimetriä ja se painaa 112 grammaa. Galaxy Young tulee saataville valkoisena, sinisenä ja hopeisena.

Kaksikon toinen jäsen, Galaxy Fame, tarjoaa hieman suuremman 3,5 tuuman kosketusnäytön, jonka tarkkuus on niin ikään 480 x 320 pikseliä. Sen ominaisuuksia ovat HSPA, A-GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, NFC (mallista riippuen), microSD-muistikorttipaikka, viiden megapikselin kamera ja 512 MB:tä RAM-muistia. Kokoa laitteella on 113,2 x 61,6 x 11,6 millimetriä ja painoa 120,6 grammaa. Galaxy Famen värivalikoimaan kuuluvat valkoinen ja metallinsininen.

Molemmissa on 1300 milliampeeritunnin akku ja niistä tuodaan valituille markkinoille myös Dual-SIM-versiot. Samsung ei paljastanut vielä uutuuksiensa saatavuus- tai hintatietoja.

Lähde: Samsung

11 kommenttia

 1. Taas kaksi SGS3 kopiota lisää.

  Nuo molemmat näyttävät aivan samalta ja SGS3 miniltä

  1. Ei nuo kyllä samalta näytä 😀
   Saati sitten SGS3 miniltä…

 2. Älytöntä. Seuraavat luurit Sampalta tullevat vasenkätisille tai ruskeasilmäisille?

  Ja miksi 4.1? Eikö samalla porttauksella olisi voitu tehdä kerralla modernit luurit ja tuupata sisään 4.2?

 3. Näyttää nuo nykyiset tusinapuhelimet spekseiltään jonkin verran kolmisen vuotta vanhalle SGS:lle. Kumma ettei siihen edes 4.o:aa tullut. No kai siellä pellin alla sitten on jotain pientä viilailua tehty. Näin voi itselleen ainakin uskotella. Yhteisöt saavat kuitenkin käyttiksen kuin käyttiksen pyörimään, niin vähän jää caccan maku suuhun.

  1. Niin, tai sitten Samsung mieluummin ”myy” päivityksen, kuin antaa sen ilmaiseksi.

 4. Miten tuo akku riittää? Kun on melkeen saman kokoinen ku töissä.

  1. Giossa.Taas huolimattomasti automaattinen tekstin syöttö meni korjaamaan.

 5. Pari vikaa vietii vaan sitä , että haukutaan ulkonäköä.

Kommentointi on suljettu!