Samsung Galaxy S IV julki maaliskuun 15. päivä?

Tammikuussa verkkoon levinnyt kuva: Tässäkö on SGS IV?

Luotettavaan lähteeseen vedoten verkkojulkaisu, SamMobile, kertoo varmanoloisena, että Samsung tulee esittelemään seuraavan sukupolven Galaxy S -lippulaivansa maaliskuun 15. päivä. Myyntiin uutuus saapuisi huhtikuun alkupuoliskolla.

Samsung esitteli edellisen sukupolven lippulaivansa Lontoossa 4. toukokuuta. On selvää, että kevät tulee paljastamaan maailmalle Galaxy S IV:n. Tapahtuuko julkistaminen todella jo maaliskuussa? Se selviää aikanaan.

Odotukset Samsung Galaxy S IV:tä kohtaan ovat suuret. Viimeisimpien tiedonjyvästen mukaan puhelin rakentuu Samsungin uuden Exynos 5 Octa -piirisarjan ympärille, jossa on kahdeksan suoritinydintä. Kosketusnäyttö lienee viiden tuuman luokkaa ja tarkkuudeltaan tietenkin 1920 x 1080 pikseliä. Muita oletettavia ominaisuuksia ovat Mali-T658-grafiikkapiiri, kahden gigatavun RAM-käyttömuisti, kahden megapikselin kamera etupaneelissa 720p-videokuvauksella ja Android 4.1.2 -käyttöjärjestelmä.

Lähde: SamMobile

11 kommenttia

 1. Ennenkuin kukaan ehtii: kaunis! (vaikka ei tiedä miltä se näyttää, mutta paras on kaunista 🙂

  1. Minusta tuo on kyllä äärettömän ruma. ! 🙂

   1. Mielestäni saisi Samsung vähän vaihtaa muotoiluaan. Minun mielestä ei ole kovin kauniinnäköne, varsinkaa ku näyttö levittyy ihan reunoille.

 2. Joo. Ja tuo ei satavarmasti ole S4. Uunot.

 3. Tuo puhelin joka tuossa kuvassa on, se on samsung galaxy note 2 josta on photoshopattu pois fyysiset näppäimet ja suurennettu hiukan näyttöä.

 4. Heti tyylikkäämpi kun ei ole käytössä niitä rumia ikoneita

    1. Kyllä minä sanoisin, että ovat värikkäät ruudut huomattavasti pirteämpiä. 😉

Kommentointi on suljettu!