Samsung Galaxy S IV julki maaliskuun 15. päivä?

Tammikuussa verkkoon levinnyt kuva: Tässäkö on SGS IV?

Luotettavaan lähteeseen vedoten verkkojulkaisu, SamMobile, kertoo varmanoloisena, että Samsung tulee esittelemään seuraavan sukupolven Galaxy S -lippulaivansa maaliskuun 15. päivä. Myyntiin uutuus saapuisi huhtikuun alkupuoliskolla.

Samsung esitteli edellisen sukupolven lippulaivansa Lontoossa 4. toukokuuta. On selvää, että kevät tulee paljastamaan maailmalle Galaxy S IV:n. Tapahtuuko julkistaminen todella jo maaliskuussa? Se selviää aikanaan.

Odotukset Samsung Galaxy S IV:tä kohtaan ovat suuret. Viimeisimpien tiedonjyvästen mukaan puhelin rakentuu Samsungin uuden Exynos 5 Octa -piirisarjan ympärille, jossa on kahdeksan suoritinydintä. Kosketusnäyttö lienee viiden tuuman luokkaa ja tarkkuudeltaan tietenkin 1920 x 1080 pikseliä. Muita oletettavia ominaisuuksia ovat Mali-T658-grafiikkapiiri, kahden gigatavun RAM-käyttömuisti, kahden megapikselin kamera etupaneelissa 720p-videokuvauksella ja Android 4.1.2 -käyttöjärjestelmä.

Lähde: SamMobile

11 kommenttia

 1. Ennenkuin kukaan ehtii: kaunis! (vaikka ei tiedä miltä se näyttää, mutta paras on kaunista 🙂

  1. Minusta tuo on kyllä äärettömän ruma. ! 🙂

   1. Mielestäni saisi Samsung vähän vaihtaa muotoiluaan. Minun mielestä ei ole kovin kauniinnäköne, varsinkaa ku näyttö levittyy ihan reunoille.

 2. Tuo puhelin joka tuossa kuvassa on, se on samsung galaxy note 2 josta on photoshopattu pois fyysiset näppäimet ja suurennettu hiukan näyttöä.

 3. Heti tyylikkäämpi kun ei ole käytössä niitä rumia ikoneita

    1. Kyllä minä sanoisin, että ovat värikkäät ruudut huomattavasti pirteämpiä. 😉

Kommentointi on suljettu!