BlackBerry: Z10:n lanseeraus menestys Briteissä ja Kanadassa

Vastikään julkaistu BlackBerry Z10 löytyy kaupoista jo Iso-Britanniassa ja yhtiön kotimaassa, eli Kanadassa, jonne laite rantautui 5. helmikuuta. Briteissä myynti käynnistyi jo tammikuun viimeinen päivä. Puhelin jatkaa levittäytymistään keskeisimmille markkinoille, kuten Yhdysvaltoihin ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

Maailma odottaa kuumeisesti, kuinka asiakkaat ottavat uuden sukupolven BlackBerry-puhelimen vastaan. Ainakin yhtiön toimitusjohtajan Thorsten Heinsin mukaan myynti on käynnistynyt lupaavasti sekä Kanadassa että Iso-Britanniassa.

Hensin virallinen kommentti kuuluu, että BlackBerry Z10 myi Kanadassa ensimmäisenä päivänä 50 prosenttia paremmin kuin yksikään aikaisempi valmistajan tuote. Briteissä menestys on ollut vieläkin kovempaa. Saarivaltiossa aiemmat myyntiennätykset ovat lähes kolminkertaistuneet ensimmäisen viikon osalta.

BlackBerry Z10 sisältää uuden BlackBerry 10 -alustan, 1,5 gigahertsin tuplaydinsuorittimen ja 4,2 tuuman 1280 x 720 pikselin kosketusnäytön.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. BlackBerryn menestys on myös siinä mielessä mielenkiintoinen että, mikäli BB pyyhkii pöytää Windows Phonella niin Elopin palli alkaa tutista.

    1. Just oli WP pyyhkässy ohi BB:stä jenkeissä, mutta saattaapi olla että tämä julkaisu kääntää taas pelin toisinpäin. Ei välttis näytä hyvälle, tosin eikai se Elopin vika ole. Ehkä Ballmer rupee karjumaan julkaisuissa entistä enemmän.

  2. Komeita uutisia, mutta ei tuossa kerrotaan mitään ; tuollaista ympäripyöreetä Nokia uutisointia…lukuja pöytään

Kommentointi on suljettu!