Windows Phone 8 -puhelimen saa nyt reilusti alle 300 euron: HTC 8S

Suomen matkapuhelinmarkkinoiden edullisin Windows Phone 8 -laite irtoaa nyt entistäkin huokeampaan hintaan. Syyskuussa esitellyn HTC Windows Phone 8S -puhelimen hinta on Suomessa tipahtanut reilusti ja esimerkiksi Markantalo kauppaa luuria 255 euron hintaan. Nokian tulevan Lumia 620:n odotetaan sijoittuvan samaan hintaluokkaan, sillä Nokia on ilmoittanut sen verottomaksi myyntihinnaksi 190 euroa.

HTC 8S on varustettu neljän tuuman ja 800 x 480 pikselin kosketusnäytöllä. Sen sisällä hyrrää gigahertsin tuplaydinsuoritin ja RAM-muistia on käytettävissä 512 MB:tä. MicroSD-muistikortilla laajennettavaa tallennustilaa löytyy kahdeksan gigatavun verran. Kamerassa on megapikseleitä viisi ja laite tukee Beats Audio -äänitekniikkaa.

Taiwanilaisvalmistajan 8S on hyvä vaihtoehto, jos haluaa tutustua Windows Phone 8:aan edullisesti. Nokian huokein Windows Phone 8 -laite on tällä hetkellä Lumia 820. Sen hinta pyörii yleisesti 450 euron tuntumassa. Jos Lumia 620 houkuttaa, mutta odotus käy liian pitkäksi, kannattaa harkita HTC:n vaihtoehtoa.

29 kommenttia

  1. Ei ole etukameraa tässä mallissa.

   1. No niinpäs olikin, muistelinkin että siitä olisi ollut jotain juttua täällä. Kiitos 🙂

 1. En ostaisi, koska ei ole Nokian loistavia sovelluksia

 2. Ei järkeä ostaa tätä.
  Nokian Lumia 620 on jokaisella osa-alueella parempi puhelin ja saman hintainen.

 3. Mielestäni HTC 8X:n ja 8S:n muotoilu on paljon androidluureja parempaa, mutta ei edelleenkään yhtä nättiä, kuin Lumioissa.

  Lisäksi HTC:llä ei ole minkään näköistä omaa juttua miksi ostaa juuri HTC:n WP-luuri. Toisin kuin Nokialla, jonka halvemmissa WP-puhelimissa on kaikki samat lisäsoftat, kuin lippulaivoissakin.

 4. Windows Phone hemmot on kyllä hassuja. Pitävät muutamaa Nokian lisäsovellusta jotenkin hienona vaikka oikeisiin älypuhelimiin löytyy marketista kymmeniä samanlaisia ja parempia joka tarkoitukseen.

 5. Tämä on kehitystä joka epäilemättä tulee jatkumaan. Kaikki Windows Phonet ovat käytännössä hyvin samanlaisia, koska Microsoft ei salli pienimpiäkään poikkeuksia käyttöliittymään. Käytännössä kuluttajan kannattaa siis valita halvin malli jossa on OK prosessori ja näyttö. Kiinalaiset on varmaan vahvoilla, jos heiltä joskus tulisi Windows Phone malleja.

 6. En ymmärrä mikä hinku joillakin ihmisillä on ajaa puhelinbisneksen samaan kuin mitä PC puolella kävi. Jossain huoneen nurkassa se on aivan se ja sama minkälainen tietokone siellä hyrräs -> johti siihen että koneista tuli bulkki tuotteita eikä niitä innovoitu. ”halvin malli jossa OK prrosessori ja näyttö”?? tietysti jos salaa jossain paidan alla käsittelet sitä sun kiinalaista rimpulaa? en usko että aidosti ketään normaalia sopulia kiinnosta pätkän vertaan sykkiikö siellä puhelimessa 2.1 ghz snaptrakon GT vai 2.12ghz optimus prime UBER edition power hyper grafiikka piirillä ja viiden miljoonan muistilla niin kauan kuin käyttökokemus on sulava ja omia tarpeita tyydyttävä. eikö normaali ihminen jo tajua että kännykkä rupee olemaan kuin koru? Nokia hakee selvästikin suuntaa aidosta personoinnista (eikä mitään silikoni virityksiä puhelimen päälle) erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Mielestäni kyseinen HTC on susi ruma, niinkuin myös nokian samankaltaiset asha mallit ja entiset symbianit mutta sillä ei ole merkitystä. JE huutelee että WP hemmot hassuja kun jonkun parin ominaisuuden takia valitsee nokian, miksipä ei? se ei ole pointti vaikka löytyisi tuhat parempaa ja hienompaa muka softaa marketeista siinä kohtaan kun tuote on myyty kuluttajalle. Ajatelkaa PLZ järjellä tuleva sukupolvi! Tsemii hei te ootte meidän paappojen eläkkeitten maksajat kummiski!

  1. ” En ymmärrä mikä hinku joillakin ihmisillä on ajaa puhelinbisneksen samaan kuin mitä PC puolella kävi. Jossain huoneen nurkassa se on aivan se ja sama minkälainen tietokone siellä hyrräs”

   Microsoft haluaa juuri tätä. Valmistajat ovat pelkkiä rautavalmistajia kuten PC-puolella ja Microsoft käärii rahat softassa.

 7. HTC on kyl vähä reppana ku kopsaa ulkomuodot aina kilpailijoilta ja sitten jää vielä jalkoihin.

 8. Puhutte juuri sitä mitä meinaan sanoa.

  Nokia-herkut:
  Ei ole.
  Kopioija:
  Kopioi Nokian muotoilua
  Hinta:
  Ei ole järkeä ostaa, kun Lumia 620 on parempi, hienompi ja halvempi.

 9. Jos nokia kehittäisi luurin tuon kokoisen ja lumia 920 ominaisuuksilla. Niin ostaisin heti. Nokialainen kannattaa jo pelkästään navigaattorin takia hommata.

  1. Eikös Nokian navin saa kaikkiin WP8 laitteisiin?

   1. Ei taida olla saatavilla vielä kuin Yhdysvalloissa, Kanadassa ja olikohan Briteissä.

    1. Ahaa.. Jänniä nämä maa-rajoitukset.

    2. Mistä voi päätellä, että navigointi ei ole ihmisille mitenkään oleellinen peruste älypuhelinta valittaessa. Nokian myynti USA:ssa ei ole kasvanut vaikka navigointi on ollut tarjolla.

 10. Kumpa oli ennen Nokia 900 Vai HTC titan ?Että se siitä kopioinnista
  Ottakaa selvää ja puhukaa sitten.Nokia on suurempi takuu asioissa.
  Nokia käyttää HTC:n kuulokkeita.
  HTC on valmistanut Nokialle puhelimia.
  HTC;N näytöt ovat parempia.
  HTC oli ensimmäinen joka valmisti Windows puhelimia jo 10v,
  HTC:tä katsotaan kuin halpaa makkaraa syy tyhmyys.
  EN näe yhtään syytä ettei voisi ostaa HTC:tä

   1. Juurikin näin 🙂 Nokia on jo niin nähty. Htc&apple ihan parhaita, makuassoista ei voi kiistellä. Joku tykkää ale lumiasta, toinen muusta. Kaikilla omat ottajansa kun markkinoilla roikkuvat.

  1. Ensinnäkin. Nokia 900:aa ei ole olemassa!

   HTC ei ole tietääkseni valmistanut Nokialle luureja
   HTC:n näytöt eivät pääse lähellekkään Nokian ClearBlackia, PureMotionia yms.
   HTC:ta katsotaan, kuin halpaa makkaraa, koska sillä ei ole mitään omaa juttua. Ei Android-maailmassa, eikä varsinkaan WP-maailmassa

   1. Pilkunn*******a? LUMIA900? Tuliko parempi mieli? Tämä blogi on pikkupoikien väittelyä täynnä, harmi..

    1. Ai ei ole HTC:llä omaa juttua, kannattaisi ottaa selvää… Nokia on menneen talven Lumia 😛

    2. Taitaa uppis ja kapu olla sama kaveri. Ja mikäköhän se htc:n oma juttu on wp:ssä. beats by dre 🙂 ? nokialta kopsattu muotoilu? olemattomat omat sovellukset?
     Tän on pakko olla trolli.

Kommentointi on suljettu!