Spotify nyt ladattavissa Windows Phone 8 -puhelimiin

Odotettu musiikkipalvelu, Spotify, on vihdoin yhteensopiva Windows Phone 8 -pohjaisten laitteiden kanssa. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi ohjelmistokaupasta ja se sisältää mahdollisuuden kokeilla palvelua ilmaiseksi jopa 30 päivän ajan. Tämän jälkeen palvelun hyödyntäminen mobiililaitteilla vaatii Premium-tilin, joka kustantaa 9,99 euroa kuussa.

Spotify toimii Windows Phone 8 -laitteilla mobiili- ja WiFi-yhteyksillä. Se synkronoi soittolistat automaattisesti eri laitteiden välillä sekä tukee offline-soittolistoja, joiden kuuntelu onnistuu myös ilman verkkoyhteyttä. Sovellus on kuitenkin vielä beta-asteella, joten mahdollisia bugeja ei kannata pelästyä.

Ruotsalainen Spotify on yksi käytetyimmistä musiikkipalveluista. Se toimii tietokoneilla ilmaiseksi mainosrahoitteisena, mutta mobiililaitteilla vaaditaan maksullinen käyttäjätunnus.