4G-yhteydet omaava Galaxy Express Suomeen maaliskuussa

Tammikuun puolella esitelty Galaxy Express saapuu Suomen markkinoille maaliskuun aikana, ilmoittaa Samsung. Kyseessä on Samsungin mukaan markkinoiden edullisin neljännen sukupolven verkkoyhteyksiä, eli LTE:tä, tukeva puhelinmalli. Sen suositushinnaksi ilmoitetaan 469 euroa.

Galaxy Express pitää kiinni Samsungin nykyisestä muotokielestä. Sen etupuolelta löytyy 4,5 tuuman Super AMOLED Plus -kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 800 x 480 pikseliä. Puhelimen takana komeilee viiden megapikselin kamera LED-salaman kera. Virallisilta mitoiltaan Galaxy Express on 132,2 x 69,1 x 9,3 millimetriä ja se painaa 139,1 grammaa.

Uutuuden muita ominaisuuksia ovat 1,3 megapikselin kamera etupaneelissa, A-GPS, GLONASS, Bluetooth 4.0, WiFi, NFC, MHL, microSD-muistikorttipaikka ja kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akku on teholtaan 2000 milliampeerituntia.

Puhelin pohjautuu Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään. Sen sulavasta toiminnasta huolehtivat 1,2 gigahertsin tuplaydinsuoritin ja gigatavun RAM-käyttömuisti.

Samsung Galaxy Express tukee hyvin Suomen eri LTE-taajuuksia. Se tukee kaikkiaan neljää eri LTE-taajuutta: 800, 900, 1800 ja 2600.

5 kommenttia

  1. eli siis suomeksi sanottuna galaxy s2 johon on lisättynä s3 ulkonäkö ja lte

    1. Isompi akku (voinee odottaa kohtuu hyvää akkukestoa) ja näyttö. Ihan ok keskisarjan luuri siis.. Hinta hyllyllä vaan jää kysymysmerkiksi.

  2. Miksi ostaa tuo kun S3:n saa samalla hinnalla. Ainoa paremmuus tuossa on LTE. Paitsi S3:sta on myös LTE versio joka on kylläkin kalliimpi.

  3. Kyllä itse kääntyisin Lumia 820 puoleen

Kommentointi on suljettu!