HTC:n kilpailija Nokian PureViewille on HTC One?

Taiwanilainen älypuhelinvalmistaja HTC pyrkii huhujen mukaan haastamaan Nokian kamerapuhelimet tulevalla uutuudellaan, joka viimeisimpien tietojen mukaan kantaa nimeä HTC One. Aiemmin sama laite on kulkenut huhuissa nimellä M7.

Kyseessä on taiwanilaisvalmistajan seuraava Android-pohjainen lippulaivapuhelin, joka tarjoaa viimeisintä huutoa olevaa teknologiaa jokaisella osa-alueella. Erityisesti laitteessa on panostettu kameraan, jonka odotetaan hyödyntävän niin sanottua Ultrapixels-teknologiaa. HTC Onen kamera sisältää arvioiden mukaan kolme 4,3 megapikselin kerrosta, joita yhdistelemällä kuvista saadaan yksityiskohtaisempia ja yleisesti laadultaan parempia.

Toinen virstanpylväs tulevassa uutuudessa on kosketusnäyttö. Sen pitäisi olla kooltaan 4,7 tuumaa ja tarkkuudeltaan 1920 x 1080 pikseliä.

Puhelimen julkistuksen odotetaan tapahtuvan HTC:n lehdistötilaisuudessa 19. helmikuuta. Hinta pyörinee ilman operaattorien alennuksia 650 eurossa. Myyntiin laite saapuu tuoreiden arvioiden mukaan jo 8. maaliskuuta.

Lähde: Android And Me

4 kommenttia

  1. Saa muutkin yrittää, mutta Nokia on se paras! 🙂
    Toivottavasti ainakin, koska HTC:ltä ei löydy muitakaan Nokia herkkuja. 😛

    1. Kannattaisi lukea uutinen ennen kommentoimista? Tuo HTC:n malli on Android-malli ja käsittääkseni Nokia ei sellaisia valmista vaan Windows Phone malleja.

  2. Hienoa nähdä että muutkin valmistajat kuin Nokia panostaa kameratekniikkaan.

  3. Hienoa nähdä että muutkin ovat kiinnostuneita kamera tekniikasta ettei vain Erkki millä oli parhaat kamera puhelimet jo aikaa sitten.HTC:ltä löytyy paljon herkkuja Koska sillä on Windows että Andoir puhelimet ei muuta kuin latamaan marketeista .

Kommentointi on suljettu!