Onko tässä lopullinen kuva HTC One -lippulaivasta?

Huhumylly taiwanilaisen HTC:n tulevan lippulaivapuhelimen ympärilla muuttuu entistäkin mielenkiintoisemmaksi. Kuten kerroimme tänään aikaisemmin, on laitteen lopullinen mallinimi nykyisen tiedon valossa HTC One. Käsitys puhelimen ulkoisesta olemuksesta on kuitenkin muuttunut aamuisesta, kun luotettavana lähteenä tunnettu Evleaks on julkaissut Twitterissä kuvan, jossa pitäisi esiintyä HTC One.

Kuvassa esiintyvä laite muistuttaa itse asiassa puhelinta, jonka huhuttiin alkujaan olevan HTC:n tuleva lippulaivamalli. Se kuitenkin unohdettiin, kun verkkoon valui muita kuvia, joiden oletettiin esittävän HTC Onea. Jos yllä oleva laite on todella HTC One, niin viime viikkoina huhuissa pyörineen puhelimen täytyy olla jokin toinen HTC:n seuraavan sukupolven älyluuri.

HTC Onesta odotetaan kovaa kilpailijaa markkinoille. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat oletettavasti näyttö ja kamera. Kosketusnäyttö on kooltaan 4,7 tuumaa ja tarkkuudeltaan 1920 x 1080 pikseliä. Kameran pitäisi puolestaan rakentua kolmesta 4,3 megapikselin kerroksesta, joiden tallentamien kuvien yhdistelyllä saadaan aikaan laadukkaampi lopputulos.

Uutuuden esittely tapahtunee 19. helmikuuta, jolloin HTC pitää virallisen lehdistötilaisuuden.

Lähde: PhoneArena

11 kommenttia

 1. Muistuttaa pitkälti iPhone 5:ttä takaapäin.

 2. Hyvä kun HTC on laittanut vain ’taaksepäin’ ja ’koti’ näppäimet puhelimeen. Se kolmas nappi on yleensä turha

  1. mieluummin nappina kun näytölllä tilaa viemässä

 3. ite olen puolestaan tykästynyt siihen tyyliin mikä samsungilla on eli vasemmalla menu, keskellä koti ja oikealla paluu näppäin, mutta ne haku sekä moniajo näppäimet on minustakin aivan turhia.
  menu näppäimen haluan pitää laitteessa siksi ettei jokaisessa sovelluksessa tarvitse etsiä että missä pirussa se menu nyt luuraa, muuten ei olisi niin väliä mutta oli käyttöjärjestelmä mikä tahansa niin sovelluskehittäjät ei ole huomanneet että menu näppäimelle voisi tehdä jonkin stantardi sijainnin missä kohdin se suunnilleen on.

 4. HTC onnistuu aina tekemään hyvännäköisiä ja toimivia luureja 🙂

 5. Hieman epäilyttää edelleen tuo kuva, kun näyttäisi nuo virtapainike ja kuulokereikä olevan toisinpäin kuin HTC:llä yleensä. Eli näyttää, kun joku olisi taiteillut näytön sun muut takakannen kuvan päälle. Enkä kyllä uskoisi että luopuisivat moniajonapista kokonaan. Mutta tiedä sitten.

 6. hmm, hieno on. Mielenkiintosta nähä arvosteluja tuosta kameratekniikasta. kaiuttimet voimakkaasti esillä etupuolella. se on pieni miinus.

 7. Eikö kellään ole käynyt mielessä, että tuo ’htc’ logo voisi myös toimia jonkin sortin näppäimenä?

Kommentointi on suljettu!