BlueStacks tuo Android-sovellukset Windows 8:lle

Microsoftin Surface Pron rynniessä ensimmäisille markkinoille on App Player -emulaattoristaan tunnettu BlueStacks julkaissut sovelluksestaan Windows 8 -yhteensopivan version. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi osoitteesta GetYourAppsBack.com. Se on optimoitu erityisesti Surface Pro -tablettia varten.

BlueStacksin toimitusjohtajan Rosen Sharmanin mukaan yhtiöltä on kovasti toivottu versiota App Playeristä Windows 8:lle. Nyt se on vihdoin ulkona ja yhtiö toivoo sen auttavan kuluttajia saamaan enemmän irti Windows 8 -pohjaisista laitteistaan.

Android-sovelluksia on mahdollista ajaa App Playerin kautta koko ruudun -tilassa, joka tekee niiden hyödyntämisestä luontevampaa. Kosketuksen lisäksi laitteiden sisäiset sensorit ovat tuettuina, joten kokemuksen pitäisi olla mahdollisimman lähellä aitoa Androidia.

Windowsin lisäksi App Player on saatavilla myös Applen OSX-käyttöjärjestelmälle.

Lähde: Engadget

9 kommenttia

 1. Erittäin mielenkiintoista.

  Nyt on kova kina. Surface Pro vai iPad…

  Kyllä saatan kääntyä silti iPadiin, koska se on enemmän tabletti. 🙂

  1. Totta kova kisa tulee. Itse ottaisin Surface Pron! Suurin ero varmaan Surfacen nopeus on varmasti omaa luokkaansa, kiitos Intel Core i5:en. Ja akkukesto iPadissa parempi.

   1. Ja riippuu haluaako viihdetabletin ja appeja vai koneen jolla voi tehdä töitä winukan ohjelmilla.
    Itse ottaisin tässä kehitysvaiheessa ja tolla akunkestolla ipadin. Töitä voin tehdä pöytäkoneella, mutta toki kaikilla oma tilanteensa.

    1. Oipe, jos saisin itse päättää ostaisin Surfacen :DDD Trust me, sovellukset on ihan yhtä hyviä androidilla kuin ioksellakin. Ja surfacessa näppikset yms. ja windowsin officet yms. Tottakai siis ipadkin on aivan loistava laite (minä itse esimerkiksi omistan sellaisen) mutta itse ottaisin noista kahdesta Surfacen. Ennen tätä uutista en olisi sitä valinnut 😀

    2. Hinta on kans kova.

     Justhan huhuttiin officea iPadille?

 2. Miten tämä toimii? Ja voiko sovelluksia käyttää ilman kosketusnäyttöä? Olisiko Windows Phonelle mahdollisuutta saada samanlaista ohjelmaa?

  1. WP ei tue kolmannen osapuolen ohjelmien moniajoa, joten vastaavan ohjelman toteuttaminen nykyiselle WP:lle ei onnistu. Esimerkiksi service-komponenttien pitäisi saada CPU-aikaa myös taustalle joutuessaan. Microsoftin pitäisi luoda tarkoituksen soveltuva tausta-ajo rajapinta.

 3. lol älkää ajako quadranttia tolla ohjelmalla ajattelin kokeilla mitä tykkäisi perus core i5 prossulla olevasta windows 8 läppäristä, no nähtävästi ei kovinkaan paljoa kun raukka jäätyi ensimmäiseen testiin.
  no vakavasti puhuen näytti noi sovellukset toimivan hiirelläkin mutta ei se tietenkään kätevää ole hiirellä noita käyttää, mutta kerto toi quadrant stantard jotain mielenkiintoistakin nimittäin toi näkyy esiintyvän sovelluksille gti-9100 eli galaxy s2 joten veikkaan että melkolailla sen mukaan noi sovellusyhteensopivuudet menee.

 4. Kokeilin tätä winukka seiskalle ja hyvin pelitti. Voi lataa sovelluksia sen sovelluksen alotusnäkymään ja pelata sitten normaalisti. 😉

Kommentointi on suljettu!