HTC polkaisi lähtölaskennan käyntiin tulevan lippulaivan julkaisuun

Ongelmissa painiva HTC yrittää nostaa profiiliaan julkaisemalla markkinoille uuden lippulaivapuhelimen 19. helmikuuta. Nyt taiwanilaisvalmistaja on liittänyt verkkosivustolleen kellon, joka laskee aikaa tulevaan tilaisuuteen. Yhtiön julkistus tapahtuu samanaikaisesti New Yorkissa ja Lontoossa.

Yhtiöltä odotetaan M7-puhelinta, jonka lopullinen mallinimi on todennäköisesti HTC One. Se on 4,7 tuuman full hd -näytöllä varustettu Android-puhelin, josta löytyy innovatiivinen kamera. Tietojen mukaan kamera koostuu kolmesta 4,3 megapikselin kerroksesta. Eri kerrosten tallentamia kuvia yhdistelemällä saadaan aikaiseksi laadukkaampi lopputulos.

Yhtiön tilaisuudessa saatetaan nähdä myös muita julkistuksia. Huhuihin on levinnyt tietoja HTC G2 -koodinimellisestä laitteesta, jonka pitäisi edustaa yhtiön malliston edullisempaa hintapäätä. Huhun mukaan laite pohjautuu 3,5 tuuman kosketusnäyttöön ja gigahertsin suorittimeen.

Teknisten innovaatioiden lisäksi HTC:ltä odotetaan Sense-käyttöliittymän seuraavaa versiota. Muutamia kuvia siitä on levinnyt verkkoon ja niiden perusteella avainasemassa on yksinkertaisuus. Ensi viikolla näemme mitä kaikkea taiwanilaisvalmistajalta on luvassa.

Lähteet: Engadget & Phone Arena

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!