LG paljasti tulevan full hd -puhelimensa: Optimus G Pro

Ensimmäinen virallinen kuva tulevasta Optimus G Pro -puhelimesta on julkaistu verkkoon LG:n toimesta. Se on korealaisvalmistajan tuleva full hd -näytöllä varustettu Android-puhelin, jonka virallisen esittelyn arvellaan ajoittuvan helmikuun loppuun Mobile World Congress 2013 -messuille.

Uudet kuvat tekevät laitteesta kohtalaisen tyylikkään kokonaisuuden, kun aiemmin verkkoon levinneet sumuiset kuvat povasivat ulkoisesti melkoisen tylsän oloista puhelinta. Etupuoli on toki edelleen erittäin pelkistetty, mutta takaa löytyy hieman mielenkiintoisempia elementtejä. Takaosaa peittää musta tai valkoinen kaareva lasi, johon yhdistyy ”2.5D” -efektin luova neliöistä muodostuva kuviointi.

LG Optimus G Pron ominaisuuksilta odotetaan paljon: 1,7 gigahertsin neliydinsuoritin, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia, 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, 13 megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka, NFC ja Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmä. Kosketusnäyttö on kooltaan 5,5 tuumaa ja akussa kapasiteettia 3140 milliampeerituntia.

Lähde: Engadget

6 kommenttia

  1. Aika härskisti kopsattu Samsungin Galaxy Noten muotoilu. Aivan saman näköinen etupuolelta.

      1. Niin on. Samsung varmaan haastaa oikeuteen…

Kommentointi on suljettu!