Samsungilta edullinen Jelly Bean -kaksikko Suomeen: Galaxy Young ja Galaxy Fame

Hiljattain maailmalle lanseeratut Galaxy Young- ja Galaxy Fame -puhelimet saapuvat Suomessa myyntiin maaliskuun aikana, kertoo korealainen Samsung. Edullinen kaksikko tarjoaa vaivattoman tavan lähestyä Android-maailman uusimpia palveluita tuoreen 4.1 Jelly Bean -alustaversion kautta. Molemmat tarjoavat Samsungille tyypillisen muotokielen, gigahertsin suorittimen sekä neljä gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Kaksikosta edullisempi on Galaxy Young, jonka suositushinta on 169 euroa. Sen ominaisuuksia ovat 3,27 tuuman kosketusnäytön (480 x 320 pikseliä) HSPA, A-GPS, WiFi, Bluetooth 3.0, microSD-muistikorttipaikka, kolmen megapikselin kamera ja 768 MB:tä RAM-käyttömuistia. Puhelin tulee saataville valkoisena, syvän sinisenä, viininpunaisena ja metallinvärisenä.

Aavistuksen kyvykkäämmän Galaxy Famen suositushinnaksi Samsung ilmoittaa 229 euroa. Se lisää mukaan suuremman 3,5 tuuman kosketusnäytön (480 x 320 pikseliä), uuden Bluetooth 4.0 -yhteyden, NFC:n ja viiden megapikselin kameran. Käyttömuistin määrässä on kuitenkin jouduttu hieman tinkimään, sillä RAM:ia on saatavilla 512 MB:tä.

8 kommenttia

 1. Huoh. Lisää geneeristä korealaista paskaa taas nuorisollemme.

    1. Valitettavasti tuo Lumia ei käy, koska nuorille sovellukset ovat tärkeitä ja tunnetusti Windows Phone on niissä huono. Muutenkin Windows Phone puhelimet ovat maailmalla menneet kaupaksi lähinnä senioriostajille jotka hankkivat ensimmäistä älypuhelinta, nuoret ostavat Android tai iPhone malleja.

    2. Nuoriso ei kyllä mitään iphoneja osta, jos pappa betalar inte. Halpoja lagi androideja saisi halvalla.
     Mitä tulee wphoneen, sovelluksia tulee lisää, ja samoin käyttäjiä. Sovelluksiakin alkaa olla ihan hyvin, kaikki perusjutut löytyvät, pelejä yms on myös. Lumia 620 muotoilu on trendikäs ja värejä löytyy, toisin kun noissa geneerisissä saippuakoteloissa yllä.
     Uskon vahvasti että 620 mallista tulee hitti nuorison keskuudessa.

    3. Joulun alla kuuntelin verkkokaupassa kun teinitytölle iskä oli puhelinta ostamassa. Pinkki S2 oli tytön mieleen, iskä tarjos jotain Lumiaa 710 tai 800. Ei kelvannut kun kaverilla on semmonen eikä siihen saa kaikkia ominaisuuksia mitä androidiin 🙂 Pelitkin on nuorisolle tärkeitä ja niitä taitaa inasen enemmän olla androidille, ja halvemmalla (mainosrahotteisina)

    4. Niin. Siis varmasti suomesta löytyy sekä Lumian että muiden puhelinmallien ystäviä.

Kommentointi on suljettu!