Julkistamaton Nokia Lumia vilahtaa operaattorin mainosvideolla

Nyt silmä tarkkana. Hollantilaisoperaattori KPN mainostaa palveluitaan Nokia Lumia 920 -puhelimen voimin, mutta vilauttaa samalla videolla tunnistamattoman Lumia-mallin. Sen muodot tuovat mieleen Verizonille räätälöidyn Lumia 822 -puhelimen, mutta väri ja kameran kehyksen sijainti eivät täsmää. Kyseessä siis tuskin on Lumia 822.

Videon perusteella laite vaikuttaa varsin kookkaalta, mutta ohuelta. Tämä viittaa yli neljän tuuman näyttökokoon. Puhelimen materiaali lienee polykarbonaattia, joten kyseessä tuskin on Nokian tuleva Lumia-sarjan lippulaiva. Nokian on huhuttu siirtyvän alumiiniin seuraavan sukupolven lippulaivamalleissaan. Ehkäpä kyseessä on huhuttu Lumia 720?

Nokialta odotetaan tuotejulkistuksia 25. helmikuuta, jolloin yhtiö järjestää Mobile World Congress -messujen yhteydessä lehdistötilaisuuden. Tuolloin Nokia saattaisi esitellä muun muassa ohuemman version Lumia 920:sta sekä Windows Phone -pohjaisen 41 megapikselin PureView-puhelimen.

Lähde: My Nokia Blog

3 kommenttia

  1. Nämä huhut voisi jo lopettaa.
    KPN ilmoitti että kyseessä on pelkkä jäljitelmä, ei minkään valmistajan puhelin. Se on keltainen vain siitä syystä, kun mainoksessa vilahti toinenkin keltainen puhelin (Lumia 920).

  2. Näyttää aivan Galaxy S3:lta, mihin on laitettu Lumia 920 jäljitelmän takakuori. Aivan samassa kohtaa kuulokeliitäntä ja reunatkin samanmuotoiset.

  3. Kyl toi on niin hieno et tulis myyntiinkin. Ja miks toi ei muka vois olla ”aito”.

Kommentointi on suljettu!