Kuvassa tuleva HTC One valkoisena ja mustana

Luotettavaksi tietolähteeksi tunnettu Evleaks on julkaissut Twitterissä jälleen uuden kuvan tulevasta HTC One -puhelimesta. Se on, kuten useimmat lukijoistamme jo varmaan tietävätkin, taiwanilaisvalmistajan seuraavan sukupolven lippulaivapuhelin. Laitteen virallinen esittely tapahtunee ensi viikon tiistaina, jolloin HTC järjestää tiedotustilaisuuden.

Vuotaneiden kuvien perusteella HTC on luomassa uutta ilmettä mallistoonsa, joka on jalostanut samaa ilmettä monien mielestä jo liian pitkään. Allekirjoittaneelle One tuo mieleen hiljattain julkaistun BlackBerry Z10:n, jossa näytön ylä- ja alaosat korostuvat samalla tavoin.

HTC One perustunee 4,7 tuuman full hd -kosketusnäyttöön, Android Jelly Bean -käyttöjärjestelmään ja uuteen Sense 5.0 -käyttöliittymään.

13 kommenttia

 1. Näyttää kyllä iPhone5.ltä. Mutta ei haittaa. Toivottavasti myös. Takakansi on yhtä tyylikäs.

  1. Joo. Tuokaan ei ole oikeasti ihan musta, vaan samanlainen tummanharmaa sävy kuin IP5:ssa.

 2. Tyylikkään näköisiähän nuo on, mutta ei pärjää Sonyn Xperia Z:lle (IMHO).

  1. Ootko käyttänyt kumpaakin iu lauot tommosia ”faktoja”?

   1. http://www.iltalehti.fi/digi/2013021516682568_du.shtml
    Väittävät että sama tekniikka molempien kamerassa? Kyllä Sony on tässä repäisemässä aika kovan laitteen. Tosin toi HTC:n pienempi näyttö voi miellyttää joitakin.
    Ei sillä, kyllä on tulossa aika kivikovia Android laitteita, enkä ihmettele että Samsung olisi tuomassa S4:sta vähän aiemmin markkinoille tänä vuonna, kisa kiristyy.

 3. Mun mielestä tuo on ruma. Htc teksti ja noi kajarireijät on väärissä paikoissa. 🙁 Ja se Andr.

 4. Minun mielestäni tuo on tyylikkään näköinen luuri.

  Mutta tuohan on ehta iPhone 5 kopio! 🙂

 5. amoled näyttö sopisi kyllä tuohon puhelimeen paremmin kun tollainen lcd jossa mustat on harmaita. jos tosta tulis malli windows phone kasilla, niin olis kyllä todella komea

 6. Minä pidän ulkonäöstä. Kiva, kun muutkin kännykkävalmistajat tajuavat kameran tärkeyden joillekin. Nuo kaiuttimien reiät saavat kännykän näyttämään jotenkin ”viimeistellylle” tuoden mielestäni mieleen iPhone 5:n. Jotenkin tuo näyttää sellaiselta kännykältä, joka on todella laadukas. Tämä on siis vain minun mielipiteeni 🙂

 7. Huono juttu on se että etukamera on tuolla ihan reunassa kuten mun Note II:ssa, ja joudun aina ottamaan kuvia sillä känykkä asteen vinossa :/// Muuten näyttää ihan ok.

 8. Johan on ruma en kyl ikinä ostais liikaa matkittu iphonesta. Mielummin ostaisin lumia 920 . 🙂 🙂 🙂 . Nokia on paras !!!

Kommentointi on suljettu!