Samsungin uusi Rex-mallisto tarjoaa kosketuspuhelimen alle 100 euron

Nokia on juuri saanut kovan kilpailijan edullisten kosketusnäyttöpuhelinten kategoriaan, johon suomalaisvalmistajan Asha-puhelimet lukeutuvat. Korealainen Samsung on lanseerannut uuden Rex-tuotemalliston, joka kattaa neljä puhelinta: Rex 60, Rex 70, Rex 80 ja Rex 90. Malliston puhelimet sijoittuvat kaikki alle 100 euron hintaluokkaan ja tulevat suuntautumaan erityisesti kehittyville markkinoille.

Puhelimet eivät perustu Androidiin, vaan niille räätälöityyn alustaan, joka kykenee ajamaan Java-sovelluksia. Jokainen malliston jäsen tarjoaa 2G-yhteydet ja kaksi SIM-korttipaikkaa. Kaikista löytyy myös Samsungin tuttu TouchWiz-käyttöliittymä, Opera Mini -selain, Facebook Messenger ja ilmaisia pelejä sekä pääsy Samsung App Store -kauppaan.

Malliston huokein jäsen, Rex 60, tarjoaa 2,5 tuuman 320 x 240 pikselin kapasitiivisen kosketusnäytön ja 1,3 megapikselin kameran. Rex 70:ssä on kolmen tuuman kapasitiivinen kosketuspaneeli (320 x 240 pikseliä) ja kahden megapikselin kamera. Seuraava malli, Rex 80, lisää mukaan kolmen megapikselin kameran ja WiFi-yhteyden. Rex 90 nostaa näyttökoon 3,5 tuumaan ja tarkkuuden 480 x 320 pikseliin. Siitä löytyy lisäksi 3,2 megapikselin kamera.

Lähde: SamMobile

8 kommenttia

  1. Jäi, Teemu, kiinnostamaan tuo käyttöjärjestelmä, joten voisitko tehdä siitä joskus jotain juttua, jos mahdollista? 🙂

    1. Pitääpä katsella, jos tuosta löytyy tarkempaa infoa. 🙂

  2. Kyllä Ashat tulevat viemään nämä rakenteen, käyttiksen ja tyylikkyyden puolesta sata-nolla

    1. Onneksi et lisännyt listaan myyntimääriä 🙂
      Sinänsä samaa mieltä siitä, että Ashat ovat luultavasti parempia kuin nuo Rex:t koska Nokialla on perinteisesti ollut häissä hyvä ammattitaito.

Kommentointi on suljettu!