Android 4.1.2 Jelly Bean -päivitys valuu Galaxy Notelle

Korealaisella Samsungilla on jälleen tarjota iloisia uutisia asiakkailleen. Yhtiö on nimittäin aloittanut Android 4.1.2 Jelly Bean -päivityksen jakelun Galaxy Note -laitteilleen. Kyseessä on massiivinen päivitys, joka tuo uutta eloa syyskuussa 2011 julkistetulle älypuhelimen ja tabletin yhdistelmälle. Kuten aina, niin päivitys levittäytyy koko laitekannalle asteittain, joten osa voi joutua odottamaan uutta ohjelmistoa vielä hetken.

Uusi Android 4.1.2 Jelly Bean -julkaisu sisältää optimointeja suorituskykyyn, joka näkyy sulavampina animaatioina sekä nopeammin käynnistyvinä sovelluksina. Paketti sisältää uuden TouchWiz Nature -käyttöliittymän, joka on tuttu muun muassa Galaxy S III:sta. Se sisältää älykkäitä ominaisuuksia, kuten Smart Stayn, joka pitää näytön taustavalaistuksen päällä käyttäjän silmiä seuraamalla.

Galaxy Note II:sta tuttu Multi-View on nyt myös osa alkuperäistä Notea. Se mahdollistaa määrättyjen sovelluksien ajamisen samassa näkymässä yhtä aikaa. Onpa mukana myös kätevä Page Buddy -ominaisuus, jonka voi ohjelmoida suorittamaan halutut toiminnot esimerkiksi kun laite asetetaan telakkaan tai siihen liitetään kuulokkeet.

Galaxy Noten päivittäminen onnistuu sekä tietokoneella Kies-sovelluksen avustuksella että suoraan itse laitteen asetuksista.

Lähde: SamMobile

19 kommenttia

 1. Katoppas.

  Laitoin hakeen päivitystä, ja sieltähän se putkahti 🙂

  Kiitos muistutuksesta.

  Voisitte tietty muuttaa otsikkoa sen verran, että Note II:lle tuo päivitys on.

  1. Eikös kakkosessa ole jo Jelly Bean? Mitä uutta päivityksessä tuli?

   1. Meidän kakkosessa on tuo 4.1.1, ja samat tuntuu olevan mitä S3:n 4.1.2:ssa, liekö sitten juuri muuta kuin se Exynos reikä tukittu tuossa viimeisessä?

    1. Siis oli 4.1.1, onhan siinä Note2:ssa jo hyvän aikaa ollut 4.1.2… Menee nuppi sekaisin näistä ties minkä päivityksistä.

 2. Seuraavaks hankin kyllä Nexus- tai Ubuntupuhelimen. Nämä Samsungin päivitykset on aina niin törkeen myöhässä, nyt taitaa uusin Android olla 4.2.2 tms.

  Olisi pitänyt silloin aikanaan ostaa mielummin se Nexus kuin tuo Note… no ei silloin ollut vielä kokemusta Samsungista, nyt on.

  1. Myöhässä ja myöhässä, just asentelin tähän läppäriin tuon hikisen Zunen ja yllärinpylläri Lumia610:lle ei mitään päivityksiä.

  2. Joo, mulla on 4.2.2 sekä nexus-puhelimessa että nexus-tabletissa. Hyvin toimii nexus-päivitykset. Tietoturvakin pysyy kunnossa.

   1. Mutta eipä ole Smart Stayta, Multiviewiä, Pop-up Playtä..?
    Tietysti tuo Vanilla on kyllä hyvällä raudalla liukas yhdistelmä.

    1. Tietoturva on nuita turhakkeita tärkeämpää.

  3. No onhan tämä Noten päivitystahti ollut historiallisesti huikeaa.
   Kyseessä kuitenkin korvattu ja tavallaan vanhentunut malli.
   Kuinka moni Android-puhelin, ja vielä marginaalimalli, on tähän mennessä päivittynyt 2.3.5-》2.3.6-》2.3.7-》4.0.3-》4.0.4-》4.1.2…?

 3. mistä tuon jellybean päivityksen saa galaxy notelle ja voiko päivittää ilman tietokoetta??

  1. Voi päivittää ilman konetta, mutta wlan kannattaa ainakin olla, oli sen verran iso paketti.

   Asetukset -> tietoja laitteesta -> ohjelmistopäivitys

   1. ei minulla ainakaan näy vielä mitää päivitystä note 1

    1. ”Kuten aina, niin päivitys levittäytyy koko laitekannalle asteittain, joten osa voi joutua odottamaan uutta ohjelmistoa vielä hetken.”

 4. Ei näy vieläkään päivitystä, olen kokeillut KIES:in kautta ja suoraan puhelimen päivitystoiminnolla. Sammobile sivuston mukaan mitään nordic versioo tuosta firmwaresta ei ole vielä ilmestynyt.

  Olenko ymmärtänyt oikein, eli onko tämä 4.1.2 päivitys nyt tulossa siis Samsung Galaxy Note GT-N7000 mallille?

  1. No ainakin Saksan versioon valuu jo, muusta ei vielä käsittääkseni ole uutisoitu.

Kommentointi on suljettu!