LG:n L-sarjan puhelimet myyneet yli 15 miljoonaa kappaletta

Vuosi sitten kolmen puhelimen voimalla esitelty L-sarja on myynyt maailmanlaajuisesti yli 15 miljoonaa kappaletta, ilmoittaa LG. Kysyntä on ollut kiihtyvää ja viimeisen kahden kuukauden aikana puhelimia on myyty jok’ikinen sekunti.

Alkuperäinen mallisto koostui kolmesta puhelimesta: Optimus L3, Optimus L5 ja Optimus L7. Elokuussa valmistaja täydenti L-sarjaa LG Optimus L9:llä ja nyt markkinoille on rynnimässä ensimmäisen malliston seuraavat versiot, joita valmistaja demoaa Mobile World Congress 2013 -messuilla.

Toisen sukupolven L-mallisto jatkaa esikuviensa linjalla. Optimus L3 II, Optimus L5 II ja Optimus L7 II tarjoavat miellyttäviä muotoja, tarkkoja yksityiskohtia ja ohuen rakenteen. Niistä löytyy älypuhelin useaan eri käyttötarkoitukseen, sillä näyttökoko vaihtelee 3,2 tuumasta aina 4,3 tuumaan asti. Tämä lienee malliston yksi vahvuus, koska pienemmällä näytöllä varustetut älypuhelimet tuntuvat olevan katoava luonnonvara.

Lähde: FierceWireless

4 kommenttia

  1. Heti kun LG hylkäsi Windowsin ja alkoi panostaa Android-luureihin, kauppa alkoi käydä ja tulos kääntyi positiiviseksi. Näin tää homma vaan toimii, ei sille mitään voi.

    1. jaa-a, en usko että 15 miljoonan puhelimen myyminen viime vuoden keväästä lähtien tuottaa positiivista tulosta. sehän on vain 4-5 milj. puhelinta per neljännes ja sen verran Nokiakin on myynyt Lumioita viime neljänneksellä…

      1. Tuo on vain L-sarja. LG myy muutaman miljoonan enemmän älyluureja per quartereilla kuin Nokia. Ei se silti oikein tuntipalkoille pääse.

  2. Laitteiden näytöt ovat kuin Windows 95 käyttiksestä, vaikka tuskinpa kuvan nuoret henkilöt ovat edes sellaista nähneet. Heille tuo varmaan edustaa jotain uutta :-). Puhelimien muotoilu tuo mieleen ”tasku”-laskimet vuosikymmenien takaa.

Kommentointi on suljettu!