Elisalla kotimaan operaattoreista yksinoikeus HTC Oneen

Eilen julkistettu HTC One tulee myyntiin kotimaisista operaattoreista ainoastaan Elisalla, joka on solminut uutukaiseen yksinoikeuden. Laitteen toimitukset käynnistyvät maaliskuun lopussa, mutta ennakkotilauksen voi jättää jo tänään Saunalahden verkkokaupassa. Hintaa puhelimella on 649 euroa.

Elisan yksinoikeus koskee ainoastaan operaattoreita, joten vain Saunalahdelle HTC Onen myynti Suomessa ei tule rajoittumaan. Esimerkiksi Verkkokauppa.com on aloittanut uutuuden ennakkotilaukset, mutta hintaa vahvistamatta.

Meillä on ollut pitkän aikaa vahva rooli HTC:n puhelinten tuomisessa ensimmäisenä Suomen markkinaan. Olemme tyytyväisiä saadessamme tuoda HTC Onen yksinoikeudella myyntiin, sillä haluamme tarjota mahdollisimman laajan älypuhelinvalikoiman asiakkaillemme”, kommentoi puheliittymien liiketoimintajohtaja Jan Virkki.

Valkoisena ja mustana myyntiin saapuva HTC One edustaa Android-puhelinten seuraavaa sukupolvea. Siitä löytyy 4,7 tuuman full hd -kosketusnäyttö ja valovoimainen UltraPixel-kamera. Mukana on myös uuden sukupolven mobiilipiirisarja, Qualcomm Snapdragon 600.

1 kommentti

  1. Eipä täällä ole kuin dna, sonera, elisa ja gigantti lähtee / lähti pois

Kommentointi on suljettu!