Videolla: HTC One -lippulaiva

New Yorkiin ja Lontooseen matkanneet toimittajat pääsivät tuoreeltaan kokeilemaan taiwanilaisen HTC:n uutta lippulaivaa, jota valmistaja kutsuu nimellä One. Se on alumiinisen kehyksen varaan rakentuva uutuus, josta löytyy 4,7 tuuman full hd -näyttö sekä UltraPixel-kamera. Laite nähdään kaupoissa maaliskuun aikana.

Alle on koottu The Vergen ja Engadgetin ensitunnelmat HTC:n tulevasta lippulaivasta. Niiden kautta pääsee tutustumaan lähemmin Onen rakenteeseen ja uudistettuun Sense-käyttöliittymään.

HTC One sisältää uuden sukupolven Snapdragon 600 -piirisarjan, jonka neljä suoritinydintä hyrräävät 1,7 gigahertsin kellotaajuudella. Puhelin perustuu Android 4.1 Jelly Bean -alustaan, mutta valmistaja lupaa päivityksen 4.2-versioon. Muita ominaisuuksia ovat 4G-tuki, NFC, Bluetooth 4.0, WiFi a/ac/b/g/n, infrapuna ja kaksi edessä olevaa stereokaiutinta sisäänrakennetuilla vahvistimilla.

12 kommenttia

 1. Tuolla kameralla otettuja kuvia löytynee jo muutamia netistä ja ainakin niiden perusteella koko ultrapikseli-hypetyksen voi kyllä samantein unohtaa. Kuvat ovat korkeintaan ihan sitä samaa peruskauraa mitä muutkin lippulaivat tarjoavat.

 2. Meikä ei kyllä lämpiä tolle Senselle. :/

  1. Minun mielestäni se taas on paljon tyylikkäämpi, kuin Samsungin TouchWiz

   1. Ai tuo pakkonaitettu flipboard tossa etusivulla, josta näkee jopa face, twitter ja uutistreamit 🙂 siltä se ainakin näyttää. Ohjelmalistaus liian harva ja tykkään sivumallisesta aka Touchwiz ja Vanilla enemmän kuin tommosesta pitkästä. Alakäynnistysvalikko menis kans heti vaihtoon. Valkoinen tausta asetusvalikossa..nounou, vaikka ei Amoledia olekkaan.

    Nämähän tosin ei ole esteitä, androidissa voi launcherin vaihtaa vaikka näin hienoon ja innovatiiviseen 😉 http://goo.gl/zub9r

    1. Repesin ihan totaalisesti tuolle Launcher7:lle 😀
     Loistavasti tehty launcher sovellus, täytyypä antaa olla jonkun aikaa että saa kusetettua tuttuja. ”Tää on uusi WP9 kokeiluversio”. Tiilen värit voi olla ihan mitä vaan, special tiilet, tilarivi käytössä koko ajan… Microsoft mikä maksaa, kannattaisiko antaa muutamalla osastolle kenkää ja palkata tuon tekijä tilalle?(suomalainen kaveri muuten) B-)

 3. 25 päivä tätä kuuta mahdollisesti tulee Nokialta uusi Lumia purewiewillä, eli eiköhän tää kamera jää sitten unholaan…

 4. voi olla hyvakin mutta silti suosittelen HTC lle etta palaa takaisin sopimusvalmistajaksi niin alkaa taas rahaa tulemaan kassaan!!!!!

 5. Onko sense hyvä vai huono, sehän on mielipidekysymys niinku yleensäkin puhelimissa ja käyttöjärjestelmissä, omaan makuun tuo puhelin yhdistettynä senseen on houkuttelevin puhelin pitkään aikaan.

 6. Mielenkiintoisen oloinen vekotin. Tuo uusi kotinäyttö vähän ehkä mietityttää, mutta sittenhän sen toimivuus selviää, kun kokeilemaan pääsee.

  Ainekin Elisa Studion facebookissa on maininta, että laite olisi jo perjantaina kokeiltavissa siellä kello 13-18. Harvinaista, että jo näin pian julkaisun jälkeen uutuutta pääsee hipelöimään.

 7. Ahdistavan näköinen tuo uusi sense… Yäk.

Kommentointi on suljettu!