Kiinnostaako HTC One? Laite huomenna esillä Elisa Studiolla

Teleoperaattori Elisa lyö markkinointikoneiston uuden HTC One -lippulaivan osalta käyntiin heti täydellä teholla. Elisa on solminut suomalaisoperaattoreista yksinoikeuden taiwanilaisvalmistajan uutuuteen, joka saapuu Pohjolassa myyntiin maaliskuun lopussa. Elisa on ilmoittanut sen hinnaksi 649 euroa.

Innokkaimmilla asiakkailla on nyt mahdollisuus tutustua HTC Oneen ennakkoon. Elisa nimittäin esittelee puhelinta huomenna Elisa Studiossa, joka sijaitsee Helsingin Lasipalatsissa. Uutuuden toimintoja ovat demoamassa HTC:n omat edustajat. Laite on nähtävissä Elisa Studiossa perjantaina kello 13-15.

HTC One edustaa monella tapaa seuraavan sukupolven älypuhelinta. Siinä on full hd -kosketusnäyttö, uusi Snapdragon 600 -piirisarja ja hehkutettu UltraPixel-kamera, jonka HTC kehuu olevan kilpailijoitaan selvästi valovoimaisempi.

Lähde: Elisa Studio

10 kommenttia

  1. Jo vain kiinnostaa. Todella upeen näköinen ja vaikutteinen kämpe! …mutt esittelypaikka vaan ei oo riittävän liki. Toivottavasti MS:ltä menee aikaa ennen kuin se saa kopiotua tuon liittymän winpöhöönsä HTC-yhteistyön avulla…

  2. Kiinnostaa tietysti! Loistava ja tyylikäs älypuhelin, joka on lähes joka suhteessa parasta mitä markkinoilla on tarjolla. Jos ei tuosta joku ole kiinnostunut niin ei ole kiinnostunut älypuhelimista ollenkaan.

  3. Väärä käyttöjärjestelmä ja liian iso näyttö. Eipäjuuri kiinnosta.
    Ainut hyvä tuossa on luultavasti kamera verrattuna normi 8-12mpix kameroihin. Tehot ei kiinnosta ketään (se on vaa älypuhelin) mutta akkukesto jos olisi hyvä niin sitten.

  4. Vain 4-ydinsuoritin? Ei kannata ihmetellä, miksi Samsung menee jatkuvasti ohi. Kyllä tähän olisi ollut 8-ydinsuoritin tarpeen, jos haluaa markkinoita vallata.

    1. Kyllähän puhelimeen tarvitaan vähintään 16 ydinsuoritin. Onneksi WP tukee jopa 64 ydintä niin voi Nokia paukauttaa 64-ydinsuorittimella olevan lumian!

  5. Onhan se kiinnostava, en vaan viitsi lähteä mihinkää tsadiin semmoisen perässä.

Kommentointi on suljettu!