Uusia ominaisuuksia sisältävät WP8-päivitys nyt ladattavissa Lumia 820- ja Lumia 920 -puhelimille

Joulukuussa Yhdysvalloissa ja Kanadassa julkaistu Windows Phone 8 -ohjelmistopäivitys on nyt saatavilla myös Suomessa. Asiasta kerrotaan Nokian virallisessa kotimaisessa blogissa. Päivitys on tarjolla Lumia 820– ja Lumia 920 -puhelimille.

Kyseessä ei ole vain virheitä korjaava päivitys, sillä mukana on uusiakin ominaisuuksia. Näistä yksi tärkeimmistä on mahdollisuus tallentaa tekstiviestejä luonnoksiksi sekä useiden vastaanottajien sujuvampi liitettävyys. Lisäksi mukana kerrotaan olevan parannuksia verkkoselaimeen, Bluetooth- ja WiFi-yhteyksiin, kameraan ja akunhallintaa. Päivityksen pitäisi korjata määrätyissä olosuhteissa Lumia 920:n kameraa vaivanneet epätasaisuudet.

Oman laitteen voi päivittää suoraan puhelimen asetuksista ilman tietokonetta: Asetukset -> Päivitykset -> Tarkista päivitykset. Uusi ohjelmistoversio on numerosarjaltaan 1232.5951.1249.1. Puhelimensa nykyisen ohjelmistoversion tarkistus onnistuu asetuksista: Tietoja -> Lisätietoja -> Laiteohjelmistoversio.

Lähde: Nokia Ääni

13 kommenttia

 1. Portico latauksessa parhaillaan Lumia 920 puhelimeeni…
  Löytyy siis jo Suomestakin! 🙂

 2. Ei mulla kyllä ole tarjolla tuota päivitystä, vaikka haen em. Tavalla uusia päivityksiä. Väittää olevan ajantasallakin

 3. Täälä kanssa 920 lataa uutta päivitystä 🙂

 4. Kohta asentanut, pääsee testaamaan onko kamera paljoa parantunut. Voitko tai pystytkö Teemu tekemään artikkelin siitä onko kamera parantunut?

  1. Muuten kyllä, mutta ei ole tällä hetkellä 920:stä käsillä. :-/

   1. Mulla olis muutama kuva ku ite testasin. Haluisitko ne niin voisit tehdä juttua 😀

    1. Ennen ja jälkeen kuvia? Onko selkeä ero? Voit laittaa kuvat mulle: admin [at] mobiiliblogi [piste] com. Katsotaan, jos niistä saadaan juttu aikaan. 🙂

    2. Juu pari ennen ja jälkeen kuvaa. Kyllä eron huomaa.

    3. Laitan kuvat tän päivän aikana. Päivänvalossa erot oli kohtuu isot. Hämäräkuvassa en havainnut eroa.

  1. Laitoin kuvat tulemaan. Toivottavasti kelpaavat.

 5. Itselle ei tuo Portico -päivitys ole vielä näkyvillä. Onko täällä mahdollisesti ’Saunalahtelaisia’ keltaisella Lumia 920:llä varustettuna, jotka ovat jo saaneet päivityksen?

  1. Täälä valkoisella saunalahdella varustettu Lumia 920(en usko,että väri vaikuttaa) ja päivitys tuli näkyviin heti 21pvä..Tosin asetuksista se piti hakea näkyviin..

Kommentointi on suljettu!