LG Optimus G Pro tulee uudella Snapdragon 600 -piirisarjalla

Elektroniikkajätti LG on paljastanut uusia tietoja viime viikolla ennakkoon julkistetusta Optimus G Pro -puhelimestaan. Se on 5,5 tuuman full hd -kosketusnäytön omaava Android 4.1.2 Jelly Bean -pohjainen älypuhelin, joka saapuu Koreassa myyntiin 20. helmikuuta. Uutuuden saatavuuden on tarkoitus laajentua Yhdysvaltoihin sekä Japaniin toisen vuosineljänneksen aikana. Euroopasta LG ei maininnut ainakaan vielä mitään.

Uutena tietona LG paljasti, että Optimus G Pro perustuu neliytimelliseen Snapdragon 600 -piirisarjaan. Se on päivitetty versio useita nykyisiä lippulaivoja vauhdittavasta Snapdragon S4 Pro -sirusta. Uusi piirisarja yltää Qualcommin mukaan peräti 40 prosenttia edeltäjäänsä parempaa suorituskykyyn leikaten kuitenkin virrankulutusta. Optimus G Prossa Snapdragon 600 on kellotettu 1,7 gigahertsiin.

LG Optimus G Pron muita keskeisiä ominaisuuksia ovat kahden gigatavun RAM-käyttömuisti, 32 gigatavun sisäinen tallennustila, microSD-muistikorttipaikka, 13 megapikselin takakamera, 2,1 megapikselin etukamera ja 3140 mAh:n akku. Kooltaan laite on 150,2 x 76,1 x 9,4 millimetriä.

Lähde: Engadget

4 kommenttia

  1. Samsung fani en ole, mutta kopioimista vihaan.
    Tuo on aivan selvä Galaxy Note/SIII kopio

    1. No entäs LG 4X HD ja Samsung Galaxy SII. Huomaatko mitään samaa?

    2. Takakannen kuviointia lukuunottamatta aika räikeä kopio.

  2. Ei taida nuo Korealaiset kovin helposti toisiaan haastaa oikeuteen.
    Muuten sanoisin, että puhelimen laitoihin menevä näyttö on tyylikkään näköinen, mutta muuten nuo on aika ”perus-laatikoita”. Ei karkoita ketään pois mutta ei ainakaan itseä hirveästi sytytäkään. Puhelimena varmasti sinänsä hyviä. USA:ssahan LG on kova merkki ja myynee siellä paljon.

Kommentointi on suljettu!