Kuvissa ennen julkaisua: Lumia 520 ja Lumia 720

Lumia 520.

Huhuissa pyörineistä Lumia 520– ja Lumia 720 -puhelimista saadaan lisää tietoa kuvien muodossa muutama päivä ennen Mobile World Congress -messuja. Kuvien lähteenä on tuttu evleaks, joka vuoti aikanaan verkkoon kuvat ennen julkaisua myös Lumia 820– ja Lumia 920 -malleista. Erittäin suurella todennäköisyyydellä kuvissa esiintyvät laitteet ovat aitoja.

Molemmat jalostavat Nokia N9:n muotokieltä ja tuovat sen entistäkin edullisempaan hintaluokkaan. Aika näyttää, kuinka alas Lumia 520 pystyy Windows Phone 8 -pohjaisen laitteen hinnan painamaan. Joka tapauksessa myös sen uskotaan perustuvan uuteen Windows Phone 8:aan edellisen sukupolven seiskaversion sijaan.

Vuodon perusteella voidaan pitää lähes täysin varmana, että Lumia 520 ja Lumia 720 kuuluvat Nokian julkistussuunnitelmiin MWC:ssä. Nähdäänkö myös kovemman luokan laitteita kuten huhuttu Lumia 920:n paranneltu versio alumiinikuorilla sekä Windows Phone 8 -pohjainen Lumia 41 megapikselin PureView-kameralla? Tämä selviää tulevana maanantaina.

Lumia 720.

Lähde: UnwiredView

20 kommenttia

 1. Vähän enemmän värikaarta etupuolelle. Muuten tosi hieno vaikka takakannesta en niin pidäkkään!

 2. Todella tyylikkäitä luureja vaikka alempaan hintaluokkaan suuntautuvatkin. Voitaa parin korealaisen valmistajan tekeleet mennen tullen.

 3. Eemeli.
  Ootellaan vielä Samsung Galaxy S4 mallia!. 😉

  1. En kyllä tosiaan pidättelis hengitystä, kun katsoo noita samsungin viimeaikaisia muovirumiluksia. Oishan se toki kiva jos samppa muuttais suuntaa tässä suhteessa.

  2. Henkka.

   Nämä on 100-300€ luureja ja voittaa Samsungin 500€ lippulaivan muotoilussa 100-0. Kannattaisiko sen rakkaan Samsungisi panostaa hiukan enemmän muotoiluun? 😉

 4. 520 on hienompi. 😀

  Joo Henkka ei noilla galaxeille tee mitään. 🙂

 5. Ihan hienojahan noi on mutta näyttää vähän turhan samalta Lumia 820:n kanssa. Ja jos joku sattuu tykkäämään Androidista niin ei tarvi heti windows-fanipojujen tulla haukkumaan sitä lyttyyn.

 6. Jep samaa mieltä ”Minän” kanssa. Let the haters hate, mut ei sitä tarvii julkisesti jatkuvasti kinata että android on pelkkää ”kakkaa” ja lagia :’)))) Sen oon huomannu että heti kun joku tyyppi tulee joko haukkumaan windowsia tai kehumaan androidia niin lähtee wp-faneilla kuppi kiehumaan.

  1. Sekä toisin päin.

   Tuo oma kommenttini ei ollut tarkoitettu herjaukseksi. Se on vain oma mielipiteeni, jota ei pidä tulkita riidan haastamiseksi tai loukkaukseksi.

   1. Kaikilla on oma mielipide ja toiset kiivaana haluavat kertoa että minun mielipide on parempi. Android on monipuolinen ja siihen saa sovelluksia, mutten tykkää laitteista paitsi Oppo Find 5 ja Note II.

 7. ihan turhia laitteita nama !!! laskisivat 620 hinta 100 ja 820 250 euroa menekki varmaa vois keskittya sunittelemaan ensivuodeksi jonkun tosi hyvan sarjan!!!!

  1. Miksi pitäis laskea esim 620:n hintaa? Parin sadan hintaluokassa Androidit ovat joko huonolla näytöllä, prossulla tai kiinalaisia. Monesti kaikki samassa. Useassa ulkomaisessa arvostelussa on kehuttu parhaaksi entry level älypuhelimeksi, jopa selkeällä marginaalilla.

   1. 620:n hintaa pitäisi tiputtaa tietysti siksi, että se menisi paremmin kaupaksi. Tähän mennessä ikävä tosiasia on ollut, että ainut tapa saada Lumioita jotenkin kaupaksi on ollut laittaa ne roimaan alennusmyyntiin. Tosin silloinkin myynti on ollut keskinkertaista. Jotenkin on kärsinyt inflaation ne toiveet, että aina se tuleva malli kääntää myynnin (oli kyse wp8 mallien tulemisesta tai muusta). Uskon siis näiden kohdalla ainoastaan halpaan hintaan.

 8. Muotoilusta voi olla montaa mieltä, koska se on makuasia. Myyntitilastoistahan tuon lopulta nakee minkälaisista puhelimista ihmiset tykkäävät.
  Näistä uusista lumioista sanoisin, että ihan OK, mutta koko Lumia mallisto kaipaisi aikuisempaan makuun sopivaa designia. Nämä on vähän tälläisiä lasten karkkivärein kuorrutettuja kaikki.

  1. Samaa mieltä. Itselle ei ainakaan tule mitään kirkuvanväristä puhelinta. Tosin nämä halpamallithan on muutenkin suunnattu nuorisolle(?) tms. Joo, on siellä mustia tms. Perusvärejä. mutta noilla neonväreillä on jo annettu mielikuva ”nuorisopuhelimesta”.
   Jos sieltä tulee joku alumiini-catwalk, niin se sentään korjaa tilannetta korkeammassa hintaluokassa.

   1. Komppaan edellisiä. Liikaa lasten/nuorten mallien näköisiä nämä kirkuvat värit. Asiaa korostaa vielä Windows Phone käyttöliittymä, jossa tiilet on noita värikkäitä leegoja. Minun näkökulmasta näissä ei ole kyse tyylikkyydestä, vaan pikemminkin (yli-lapsekkaasta) pirteydestä. Myönnän kyllä, että mallistossa kannattaa varmasti olla tälläisiä malleja ja niillä on kysyntää etenkin nuoremman väen keskuudessa. Mutta pitääkö joka mallin olla sellainen, että Pelle-Hermanni voisi kantaa sitä mukana? Henkilökohtaisesti odotan Nokian kovasti laajentavan mallistoaan niin, että tulisi MYÖS hillityn tyylikkäitä esim. alumiinikuorisia tms. malleja tarjolle, mielellään useampaan hintaluokkaan.

    1. Saahan sitä ostettua mustan/valkosen luurin ja vaihdettua jonkun hillityn teemavärin jos tykkää sellasesta. Ei oo pakko ostaa keltaista tai punaista? Ihme valitusta, kun kerran ne perusneutraalit vaihtoehdotkin ovat saatavilla.

    2. Pointti olikin, että koko Lumia mallisto on leimautunut yli-värikkääksi. Se, että jostain malliston nurkasta löyty perus-musta ei riitä yritys- tai aikusmakua haluaville. Siinä missä tuo värikkyys oli aluksi pirteää erilaisuutta, on alkanut jo vähän kääntyä itseään vastaan.

    3. Siis hetkinen. Mitä väliä sillä värikkääksi leimautumisella on, kun mustaa ja valkoista saa ihan normaaliin kaupasta. Ja mitä toi nurkka viittaus tarkoittaa, ihan kaupasta niitä saa kuten muitakin puhelimia.

     Siis meinaatko, että yritys- ja aikuismakua haluavat eivät voi ostaa neutraalia mustaa/valkoista, koska myös värikkäitä malleja on tarjolla. En ymmärrä logiikkaasi.

     ps meidän yrityksessä lumia on hyvin monella ja mustaa/valkoista harvalla näkee. Myös ihan aikuisilla tutuilla on värimalleja, myös itselläni. Mistä tuo tulee että yrityksessä ja aikauspiireissä ei voi olla värejä. Väreihin on kiinnostusta ja muut valmistajat eivät pysty näin hyvää skaalaa tarjoamaan. Miksi ihmeessä ottaa värit pois?

     Vai yritätkö sanoa että värivaihtoehdot on huono juttu koska lempivalmistajasi ei pysty tätä tarjoamaan, ja se kismittää?

  2. ”Muotoilusta voi olla montaa mieltä, koska se on makuasia. Myyntitilastoistahan tuon lopulta nakee minkälaisista puhelimista ihmiset tykkäävät.”

   Tämä ei täysin pidä paikkansa. Uskoisin, että jos operaattorit ottaisivat alas kaikki iPhone mainokset ja lopettaisivat sen kehumisen/tyrkyttämisen niin iPhonen myynti romahtaisi välittömästi.

   Myös hinnalla on merkityksensä. Kauhean moni ei halua panostaa älyttömästi puhelimeen, mutta haluavat siihen FB:n, mailit yms joten kaupassa myivät Android-laitteen kun ei muutakaan spekseihin sopivaa ollut. Tämä on tehnyt Androidista niin ”suositun”. Se on ollut massoille ainut vaihtoehto.

Kommentointi on suljettu!