LG:ltä uusia LTE-puhelimia: Optimus F5 ja Optimus F7

Älypuhelinmalliston laajentaminen jatkuu korealaisella LG:llä. Tällä erää luvassa on kaksi uuteen F-sarjaan kuuluvaa puhelinta, jotka tuovat neljännen sukupolven LTE-verkkoyhteydet keskihintaluokkaan. Optimus F5 saapuu Eurooppaan huhti-kesäkuussa ja Optimus F7 hieman myöhemmin valituille markkinoille. Yhtiö tulee tarkentamaan saatavuutta lähempänä virallista julkaisua.

Molemmat uutuuksista tulevat kohtalaisen tuoreella Android 4.1.2 -käyttöjärjestelmällä sekä LG:n omalla käyttöliittymällä. Valmistajan tarjontaan kuuluu muun muassa QSlide-sovellus, joka laajentaa Androidin moniajoa. Se mahdollistaa kahden sovelluksen ajamisen samassa näkymässä. Ominaisuus tukee tällä hetkellä videontoistoa, verkkoselainta, muistiota, kalenteria sekä laskinta.

Optimus F5 rakentuu 4,3 tuuman 960 x 540 pikselin kosketusnäytön varaan. Sisältä löytyy 1,2 gigahertsin tuplaydinsuoritin, kahdeksan gigatavua tallennustilaa, gigatavu RAM-muistia ja 2150 mAh:n akku. Takana on viiden megapikselin kamera ja edessä 1,3 megapikselin kamera. Pakettiin kuuluu myös microSD-muistikorttipaikka.

Isoveli tarjoaa muutamilta osin kehittyneempiä ominaisuuksia. Sen tuplaydinsuoritin on kellotettu 1,5 gigahertsiin, RAM-käyttömuistia on kaksi gigatavua ja näyttö on kasvanut 4,7 tuumaan sekä sen tarkkuus kohonnut 1280 x 720 pikseliin. Lisäksi takakamerassa on megapikseleitä kahdeksan ja akku on kapasiteetiltaan 2540 milliampeerituntia.

Lähde: LG

1 kommentti

  1. En tajua. Rajottais tätä tahtia. En pysy edes mukana LG:n malleista kun niitä julkastaan tyylii 2 kertaa viikossa 😀 Silti jokanen on samanlaisia huonoja rumiluksia.

Kommentointi on suljettu!