Samsung Galaxy Note 8.0: kahdeksantuumainen tabletti

Korealainen Samsung on esitellyt markkinoille uuden kahdeksan tuuman Galaxy Note 8.0 -taulutietokoneen. Valmistajan mukaan se sopii erinomaisesti luovaan elämäntyyliin sekä helpottaa suunnitelmien ja muistiinpanojen laatimista arjessa. Tabletti rantautuu kauppoihin toisen vuosineljänneksen aikana ja se kustantaa 4G-versiona 649 euroa ja pelkällä WiFi-yhteydellä 499 euroa.

Samsung Galaxy Note 8.0 perustuu Android 4.1.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään ja 1,6 gigahertsin A9-neliydinsuorittimeen. Sen toimintoja hallitaan kahdeksan tuumaiselta näytöltä, joka on tarkkuudeltaan 1280 x 800 pikseliä. Sisäistä tallennustilaa löytyy 16 tai 32 gigatavua ja RAM-käyttömuistia kunnioitettavat kaksi gigatavua.

Tabletti tukee Note-sarjalle tyypillistä S Pen -kynää, joka on integroitu laitteen koteloon. Käyttöliittymä mahdollistaa ruudun jakamisen kahteen osioon, jolloin molemmilla puolilla voidaan ajaa eri sovelluksia. Näin moniajo on tehokkaampaa sekä luontevampaa. Tuettujen sovelluksien osalta käyttäjä voi kopioida ja raahata informaatiota ikkunasta toiseen. Pakettiin kuuluu myös Smart Stay -ominaisuus, joka pyrkii pitämään näytön valaistuksen automaattisesti päällä käyttäjän silmiä seuraamalla.

Galaxy Note 8.0:n muita ominaisuuksia ovat Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4 & 2.5 Ghz), Wi-Fi Direct, GPS, GLONASS, microSD-muistikorttipaikka ja 4600 milliampeeritunnin akku. Kooltaan laite on 210,8 x 135,9 x 7,95 millimetriä ja se painaa 338 grammaa.

12 kommenttia

 1. Nonii. Eikä lainkaan koomisen näköistä kun jengi soittelee noilla kaupungilla. 🙂

  1. Saa isonkin pään näyttämään pieneltä 🙂

   Muuten vähän pahaa pelkään, että tuo antaa jotain osviittaa SGS IV:n materiaaleista(halvahkon oloinen ote jatkuu?)

   1. Langaton HF on keksitty tätä laitetta varten,jos haluaa puhelimena käyttää!. 😉

 2. Heheh! Aamun naurut tuli, kun näin tuon. 😀

  Tuo on jotenkin erikoisen näköinen, kun reunat kaartuvat kaikkialta ja reunat ovat noin leveät näytön ympärillä.
  Minulla tulee tuosta mieleen taulu. En kyllä tiedä miksi.

  1. Koska siinä on kehykset joiden sisällä on kuva? 😀

 3. Mikä käyttöliittymä on tuossa. Joku TouchWiz Nature UX-tablet version?

 4. täytyy kyllä sanoa että muotoilu kusee. sais tulla lisää noita kasi tuuman tabletteja..

 5. Kerrankin osattiin pienentää samsung teksiä ja sioittaa oikein.
  Näppäimet hyvät ettei tarvitse niitä kusipikkukosketus näppäimiä käyttää.

  Samsungin hienoin tabletti Noten jälkeen, mutta silti ihan HELVETIN RUMA.

 6. Jep todella ruma. En kyllä maksais premium hintaa tollasesta lärpäkkeestä.

 7. Olen suuri Note fani mutta tuohan on tosi ruma o.O

 8. IPad Minin saa paljon halvemmalla ja se on parempi ja kaikenlisäksi Apple-hinnoittelu.

  Tämän pitäisi olla 200€ niin menisi kaupaksi ehkä.

Kommentointi on suljettu!