Samsung vahvistaa: Galaxy S IV julki 14. maaliskuuta

Kuhina älypuhelinmarkkinoilla jatkuu kiivaana heti Mobile World Congress 2013 -messujen jälkeen, sillä korealainen Samsung tulee esittelemään seuraavan sukupolven Galaxy S -lippulaivansa maaliskuun 14. päivä. Asiasta kertoo Reuters korealainen EDaily-verkkolehti lähteenään.

Uutuuspuhelin tullaan esittelemään New Yorkissa. Samsungin matkapuhelinyksikön johtaja JK Shin kertoo yhtiön saaneen paikallisilta operaattoreilta paljon pyyntöjä, että Galaxy S IV esiteltäisiin maailmalle Yhdysvalloista käsin. Näin yhtiö aikoo myös tehdä. Ensimmäinen Galaxy S -malli esiteltiin aikanaan rapakon takana, mutta sen jälkeen lippulaivajulkistuksia ei ole Yhdysvalloissa tehty.

Galaxy S IV on pysynyt medialta hyvin piilossa ja sen rakenteesta ei ole mitään varmoja tietoja. Jatkaako Samsung muovisella linjalla vai vaihtuuko materiaalia vihdoin laadukkaampaan vaihtoehtoon? Asia selvinnee näillä näkymin muutaman viikon päästä.

Lähde: The Verge

5 kommenttia

 1. Toivottavasti siinä on jotain uusia, teknillisiä innovaatioita, esimerkiksi kamerassa 🙂 Odotan innolla 🙂

  1. Jep, vaikka väliin jääkin, niin silti, mitähän jännää ne on tällä kertaa keksiny.. 😉 Ohjelmistoon pohjautuvat kikat kun varmaan laskeutuu vielä vanhempiinkin mallehin, ainakin joiltain osin.

 2. Hyvä laite tulossa.
  S3 hieno kun mikä ja pelejä riittää.

  Silti tykkään Noksusta.

  Pelejl odotellessa voisi vaikka ostaa sen puhletin, eli tablettimikron ELI iPad Minin. <3

  1. Jep, tuli hinkattua S3:lla tuota ShadowGunia, aika hieno kännykkäpeliksi, kun en ole niitä aiemmin juurikaan kokeillut, ohjaaminenkin onnistui kun kytkin siihen tuon pleikkarin Dualshock 3:n.

 3. Veikkailen että pitää taas keväällä luuri vaihtaa ja kaiken järjen mukaan se tulee olemaan joko tämä tai tuo htc one.

  Ehdottomasti vuoden eniten odotettu puhelin. Viimevuonna panostivat eniten softaan joten eiköhän tänävuonna nähdä innovaatioita rautapuolella..

  Yksi vaihtoehto seuraavaksi luuriksi voisi olla myös nexuksen seuraava jos eivät pihtaa sitä kauhean kauan, mutta katsoo nyt mitä täältä tulee.

Kommentointi on suljettu!