Kuvavuoto paljastaa tulevien Nokia Asha -puhelinten muotokielen

Twitter-käyttäjä Evleaks jatkaa Nokia-aiheisten vuotojen parissa. Tällä kertaa Evleaks vuotaa verkkoon kuvia, joissa se kertoo esiintyvän palasia Nokian tulevista Asha-sarjan puhelimista. Tarkempia tietoja laitteista ei ole saatavilla, mutta kuvat näyttävät vähintäänkin mielenkiintoisilta.

Kuvista on vaikea hahmottaa esiintyykö niissä useampi kuin yksi puhelinmalli. Kuvissa nähdään joka tapauksessa ainakin yksi kokonaan kosketusnäyttöön pohjaava laite, joka tukee vaihdettavia kuoria, joiden osalta Nokialta vaikuttaisi olevan luvassa hyvin kiintoisa ratkaisu: pyöreälinjainen kuori, jota kiertää läpinäkyvän kulmikas kehys. Kyseessä ehkä kovempaan käyttöön suunnattu vaihtokuori?

Nokia ei julkaissut Mobile World Congress 2013 -messuilla uusia Asha-sarjan malleja. Valmistaja keskittyi esittelemään markkinoille uusia peruspuhelimia sekä Lumia-malleja.

Lähde: Evleaks

7 kommenttia

  1. Upean näköisiä. Puhelinten ollessa todella halpoja nuo myisivät vieläpä hyvin. Jos muotoilu pysyisi tuollaisena viralliseen esittämiseen asti, harkitsisin vakavasti tuollaisen ostamista! 🙂

  2. Ulkonäkö on suorastaa hieno halpaluokan puhelimiksi. Mutta en usko, että näillä on pitkään mitään saumaa markkinoilla. Ei ekosysteemiä, ei kehitystyökaluja eikä kehittäjiä, onko GPS ja anturit (suunta, kiihtyvyys) jotka nykyään on jo halvimmissa älypuhelimissa? Nokia lopetti paljon kehittyneemmän S60:n koska se ei Elopin mukaan voinut pärjätä Androidille. Nyt kuitenkin sitä vastaan yritetään kilpailla toiminnoiltaan paljon rajoitetummalla S40:llä.

  3. Näinköhän Lumiat koskaan saavuttavat Ashaojen myyntimääriä, kun Ashat kehittyvät koko ajan kovempaa vauhtia kuin Lumiat.

  4. Kimmo. Oletko sisäpiirissä kun tiedät noin hyvin? Onko s40 kehitys edelleen samalla tasolla kuin asia näin oli kuin väität?

  5. Tuon hintaluokan puhelimiksi erittäin tyylikkäitä. Voisi kuvitella ensisilmäyksellä lumiaksi. Hieno laite!

  6. Näyttää erittäin hyvältä. Etenkin läpinäkyvät kohdat kulmissa ja reunoissa vaikuttavat jänniltä yksityiskohdilta.

Kommentointi on suljettu!