MWC jakoi palkinnot: Galaxy S III paras älypuhelin

Barcelonan Mobile World Congress 2013 -messuilla on perinteiseen tapaan valittu eri kategorioiden parhaat tuotteet. Nyt ei palkittu messuilla esiteltyjä tuotteita, vaan jaettiin yleisesti tunnustusta tämän hetken parhaille laitteille. Mukana oli yli 600 tuotetta useissa eri kategorioissa.

Tittelin parhaasta älypuhelimesta voitti tällä kertaa Samsung Galaxy S III. Se jätti taakseen muun muassa iPhone 5:n ja Lumia 920:n, jotka molemmat olivat ehdolla palkinnon saajaksi. Lisäksi korealainen Samsung nimettiin vuoden parhaaksi laitevalmistajaksi, joten yhtiöllä riittää aihetta juhlaan.

Nokia Asha 305 valittiin tuomariston toimesta parhaaksi peruspuhelimeksi. Kyseessä on edullisen hintaluokan kosketusnäyttöpuhelin, jonka Nokia esitteli kesäkuussa 2012.

Taulutietokoneiden osalta tunnustusta sai Googlen ja Asusin yhteistyönä syntynyt Nexus 7. Koko lista eri kategorioista ja niiden voittajista löytyvät täältä.

7 kommenttia

 1. Nokia Lumia 920 on kameran osalta paras,mutta muuten Samsung Galaxy S3 on parempi!.

 2. Itse olisin valinnut Lumia 920:n parhaaksi, Iphone 5:n toiseksi ja SGSIII:n kolmanneksi. En siis sen takia, että omistan Lumian vaan aivan siitä syystä, että se vaikuttaa parhaimmalta – ja käyttökokemusta näistä laittaista riittää.

  1. Niitä päiviä odotellessa, kun Windows Phone saisi noita Samsungin ominaisuuksia vastaavia luuriinsa. Multiview, Smart Stay jne

   1. Jaa-a. Itse kyllä otan 920:n kameran, langattoman latauksen ja hanskalla toimivan näytön any day mielummin kuin noita samsungin pseudoinnovaatioita.
    Onhan se SGS hyvä puhelin mutta palkinto olisi kuulunut myös omasta mielestäni Lumialle.

    1. Smart Staynkin toimivuus on vähän niin ja näin. Nokian innovaatiot sentään toimivat kunnolla. 😉

    2. Jaa suttuiset päiväkuvat ja buuttailevat käyttikset 🙂

     Käsi ylös. Kuka pystyi katsomaan puhelimellaan keskeytyksettä Nokian tunnin kestävän MWC live streamin, twiittailemaan, lukemaan Mobiiliblogia ja Facebookkia yhtäaikaa? Moniajo on nykyaikaa.

     Ottaisivat Windows RT tyylisen moniajoikkunoinnin siihen WP:hen niin olisi jo houkuttelevampi.

 3. sony xperia z kyllä tän vuoden paras puhelin oli

Kommentointi on suljettu!