Sony Xperia Tablet Z Suomeen toisen neljänneksen aikana

Alkuvuodesta esitelty Xperia Tablet Z -taulutietokone saapuu Suomessa myyntiin toisen vuosineljänneksen aikana, kertoo japanilainen Sony. Se on markkinoiden ohuimpiin lukeutuva kymmenen tuuman näytöllä varustettu tabletti, jossa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja Sonyn OmniBalance-muotoilua, joka on valmistajan termi nykyiselle muotokielelle.

Xperia Tablet Z -uutuustabletissa yhdistyvät Sonyn tekninen huippuosaaminen ja edistykselliset toiminnot sekä yhdistettävyys muihin laitteisiin ja johdonmukainen käyttöliittymä, mikä nostaa viihteen aivan uudelle tasolle”, sanoi Sony Mobilen Kaz Tajima, Corporate Vice President, Head of UX Creative Design and Planning. “Xperia Tablet Z vahvistaa tavoitettamme olla johtava toimija premium-luokan Android-laitteiden markkinoilla. Olemme pystyneet viemään edistyksellisen Xperia Z -älypuhelimen toiminnallisuuksia tablettiin ja optimoimaan ne tabletin formaattiin.”

Sonyn taulutietokoneessa on 10,1 tuuman Mobile BRAVIA Engine 2 -kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 1920 x 1200 pikseliä. Se on vain 6,9 millimetriä paksu ja painaa 459 grammaa. Sulavasta rakenteestaan huolimatta laitteesta on saatu veden- sekä iskunkestävä (IP55 & IP57-standardit), joten pienet roiskeet ja iskut eivät sen menoa haittaa.

Xperia Tablet Z tulee Android 4.1 -alustalla, mutta valmistaja on lupautunut päivittämään sen 4.2-versioon. Sisältä löytyy Qualcommin 1,5 gigahertsin neliydinsuoritin, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia ja 32 gigatavua tallennustilaa. Muita ominaisuuksia ovat 8,1 megapikselin Exmor R -kamera, NFC, LTE, microSD-muistikorttipaikka ja 6000 mAh:n akku.

8 kommenttia

  1. Epälisin että kyseessä on ilmeisemminkin kylpyamme kuin pönttö. Aasiassa on usein sellainen reikä lattiassa ajamassa pöntön virkaa.

  2. Eipä ihmiset tätäkään osta jos ei sitä missään mainosteta, ihan kuin ei Sonyn puhelimiakaan.

    1. Niin, Suomessa. Maailmalla kyllä mainostetaan ja Sony on 5. suurin älypuhelinvalmistaja.

  3. vois tän myötä ekaa kertaa oikeesti harkitakin tota tablettia

    1. On hieno ja hyvillä (riittävillä) spekseillä.

Kommentointi on suljettu!