Videolla: Samsung Galaxy Note 8.0

Galaxy Note 8.0 on korealaisen Samsungin tuorein lisäys yhtiön tablet-mallistoon. Kahdeksantuumaisella kosketusnäytöllä se täydentää Note-perhettä uudella vaihtoehdolla, jonka jäseniin kuuluvat tällä hetkellä kymppituumainen versio sekä 5,5 tuuman paneelilla varustettu Galaxy Note II.

Samsungin julkaisemassa suomenkielisessä videoesittelyssä yhtiö käy läpi muutamia laitteen keskeisimpiä ominaisuuksia ja toimintoja. Katsauksessa ovat muun muassa jaetun ruudun moniajo, lukuominaisuudet sekä muistiinpanosovellus.

Huhti-kesäkuun aikana kauppoihin saapuva Galaxy Note 8.0 perustuu Android 4.1.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään ja 1,6 gigahertsin A9-neliydinsuorittimeen. Saataville tulevat puhelinominaisuudet tarjoava 4G-versio sekä pelkän WiFi-yhteyden omaava malli. Sen muita ominaisuuksia ovat muun muassa 16 tai 32 gigatavua tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka ja viiden megapikselin kamera. Kosketusnäytön tarkkuus on 1280 x 800 pikseliä.

8 kommenttia

 1. Näyttää videolla huomattavasti paremmalta, kuin kuvissa.
  Mutta silti: ruma laite.

 2. Valkoinen väri EI kyllä iske!!.Mielummin vaikka musta tai punainen!.
  Muuten olisi tyylikäs.

 3. Mielestäni ihan tyylikäs laite ja valkoinen nimenomaan iskee. 😀 Noh, kauneus on katsojan silmässä. Nämä 7-8 tuumaiset välimuotolaitteet sen sijaan ei kyllä meikäläistä sytytä pätkääkään, 5,5 tuuman paneeli riittää tien päällä ollessa ainakin mulle ihan mainiosti, ja luennoilla/junassa/kotona jne. intensiivisemmässä käytössä tuo 7-8 on jo vähän turhankin kompakti.

 4. Unohtui vielä mainita, että tuo lukutila kuulostaa ainakin paperilla todella tervetulleelta ominaisuudelta. Toivottavasti toimii myös käyttännössä.

 5. Jos onko Note II niin tuo on täysin turha.

  iPad mielummin…

 6. Oipe.
  iPadia voi taas verrata Galaxy Tabiin,mutta ei oikein Note 2:seen. 😉

  1. Olisikohan oipe tarkoittanut iPad miniä. Järkeä saa käyttää.

Kommentointi on suljettu!