Windows Phonen virallinen Twitter-sovellus päivittyi

Allekirjoittaneelle Windows Phonen kiinnostavuus nousi juuri merkittävästi. Miksi? Koska virallinen Twitter-sovellus on saanut suuren päivityksen, joka laajentaa sen ominaisuuksia huomattavasti. Itse käytän aktiivisesti Twitteriä ja on hienoa huomata, että vihdoin Windows Phone pystyy vastaamaan tältä osin Androidille ja iOS:lle.

Uutta sovelluksessa on visuaalinen ilme. Se pyrkii säilyttämään Windows Phonen ominaispiirteet, mutta yhtenäistämään käyttöliittymän muiden alustojen kanssa. Navigointi hoituu edelleen ruutua pyyhkäisemällä, mutta nyt myös ylhäältä löytyvillä kuvakkeilla.

Twitter on lisäksi laajentanut sovelluksensa ominaisuuksia. Oma profiilisivu tarjoaa nyt helpon pääsyn omiin listoihin ja suosikkeihin. Tapahtumaruuduiksi kotinäkymään voi nyt määrittää esimerkiksi tunnuksia, listoja ja hakuja. Mainittakoon myös, että Twitter-ilmoitukset voi tuoda suoraan lukitusnäkymään. Luvassa on myös paljon muita parannuksia, joten sovellus kannattaa käydä lataamassa puhelimeensa, jos sitä ei vielä löydy. Samointein on syytä laittaa seurantaan MobiiliBlogin Twitter-tili. Voit myös seurata henkilökohtaista tiliäni: TeemuHyn.

Lähteet: Twitter & The Vegre

10 kommenttia

  1. Päivitin itsekkin vastikään twitterin ja siitä tuli kyllä hieno 🙂
    Ominaisuuksiakin tuli lisää

  2. Näppärä ominaisuus on myös tuki useammalle Twitter tilille. Tosi helppo vaihdella kahden välillä.

  3. Selvä parannus! Seuraavaksi remonttiin Facebook-sovellus, joka on ollut samanlaista kuraa.

  4. Kyllä tämmöiset uutiset saa lumiani kaksiytimisen sydämmen lämpenemään vaikken twitteriä käytäkkään

  5. Ei oo mun mielestä yhtään parempi kun muissa käyttöjärjestelmissä
    … Ehkä vähän nopeampi.

  6. Todella suuri parannus aikaisempaan. Nyt WP:n Twitter on paljon käytettävämpi ha samalla tasolla iOS:in ja Androidin sovelluksen kanssa.

Kommentointi on suljettu!