HTC One valittiin MWC 2013 -messujen parhaaksi mobiiliuutuudeksi

Innovatiivinen kuvausteknologia johti tänäkin vuonna Mobile World Congress -messuilla voittoon. Tuomaristo palkitsi HTC One -puhelimen messujen parhaaksi mobiiliuutuudeksi. Viime vuonna vastaava palkinto meni Nokia 808 PureViewille.

UltraPixel-kameran lisäksi raati arvosti puhelimen muotoilua, uudistunutta kotinäkymää ja ääniominaisuuksia. Tuomaristo uskoo innovatiivisten ominaisuuksien siivittävän laitteen menestykseen kuluvan vuoden markkinoilla.

HTC One rakentuu kokonaan alumiiniseen runkoon ja 4,7 tuuman full hd -kosketusnäyttöön. Sen kamera ei perusta megapikseleistä, vaan keskittyy valovoimaisuuteen kilpailijoitaan suuremmilla pikseleillä ja optisella kuvanvakaimella. Raadin kehumat ääniominaisuudet ovat etupuolen stereokaiuttimien ansiota, joita on kaksi kappaletta.

Olemme ilahtuneita toimialan ja kuluttajien kiinnostuksesta HTC Oneen. Se on laite, joka on ollut kehityksessä vuosia ja josta olemme erityisen ylpeitä”, kommentoi saavutusta HTC:n markkinointijohtaja Benjamin Ho.

Lähde: HTC

9 kommenttia

 1. Kyllä meni palkinto aivan oikealla tuotteelle! 🙂

 2. En ole ikinä luottanu htc:hen enkä tule luottamaan mutta uskon silti, että palkinto meni oikealle laitteelle =)

  1. Tä?! Desirehän oli aikanaan uranuurtaja ja loistava laite, joka nosti Android-puhelimet uudelle levelille. Sen jälkeen ei olekaan niin hyvältä näyttänyt ennenkuin nyt.

 3. Kyllä täytyy omakin Windows vaihtaa tähän.

 4. Upeen oloinen laite. Toivottavasti myös käytössä

 5. Mieluummin vaikka Lumia 800 kuin tuo tekele.

 6. Hyvä laite.

  Jos Nokia olisi julkaissut lippulaiva-pureview~lumian niin palkinto olisi mennyt sille.

 7. Hyi, vieläkin alareunassa hipaisupainikkeita, vaikka Android 4.x ei enää sellaisia tarvitse.

Kommentointi on suljettu!