Kuvavuoto: Samsung Galaxy S IV muodot ja ominaisuudet julki?

Luotettavana lähteenä tunnettu Twitter-käyttäjä, Evleaks, on julkaissut kuvia laitteesta, jonka ruudulla lukee Samsung Galaxy S IV. Kuvassa ei mitä ilmeisimmin ole lopullinen tuote, mutta se saattaa kuitenkin kuvastaa lippulaivan tulevia muotoja. Toisessa kuvassa laitetta vertaillaan aiempiin Galaxy S -sarjan jäseniin ja sen perusteella koko on jälleen kasvamassa.

Kuvista ilmenee myös osa Galaxy S IV:n ominaisuuksista. Kosketusnäyttö on Super AMOLED -tekniikkaan perustuva ja tarkkuudeltaan full hd -tasoa. Koko lienee viiden tuuman tuntumassa. Tallennustilaa on mallista riippuen 16, 32 tai 64 gigatavua ja RAM-käyttömuistia kaksi gigatavua. Takana oleva kamera kykenisi 13 megapikseliin ja käyttöjärjestelmänä toimisi Android-alustan tuorein 4.2 Jelly Bean -versio.

Samsung esittelee virallisesti uuden lippulaivansa New Yorkissa 14. maaliskuuta. Pitkään emme julkistusta siis joudu enää odottelemaan.

Lähde: Engadget

32 kommenttia

 1. No huhhuh, kuvien perusteella laite on valtava. Näytön täytyy ainakin olla vähintään HD. En tiiiä mahtuisko mokoma omaan taskuun. Tuollainen oli kumminkin mukava saada. 😀

 2. Sanotaan nyt vaikka, että ompa tyylikkään näköinen luuri tulossa. Vielä kun käytetään oikeita materiaaleja.

 3. Tuon perusteella sgs2 on edelleen se tyylikkäin noista.

 4. Multikäyttäjä, ilmotuksessa lukee että näyttö on full hd. Ja puhelin näyttää oikein mukavalta. Tuommoisen ostoa voisi harkitakkin

 5. ruma, mutta parempaan suuntaan menossa! s3 oli mielestäni todella ruma, tästä voi tulla ihan hienokin, jos materiaalina on joku muu kuin samsungin perinteinen ämpäri muovi

  1. Jos kuvaan on uskominen näyttää perinteiseltä ämpärimuovilta.
   Näyttää lähinnä halvalta kuvakehykseltä.

 6. Jake ja Oipe.
  Valkoinen ei sovi tuohon muotoiluun (myönnetään),mutta mustan värisenä tai punaisena voi olla tyylikäskin!. 😉

 7. On kyllä pirun ruman näköinen luuri, jos tuohon on uskominen.

  1. Joo samaa mieltä ihan hélvetin rumasti noi laiteltu.

   Vuoden android-luuri: One!

   1. Onneksi ei näytä nokian lastenpuhelimelta. Paitsi en vieläkään usko että tuossa on S4.

    1. 620 ja muut sateenkaaren väreissä säihkyvät saippuakotelot.

    2. Huomio taas puhelimen hintaluokka.

     Lisäksi jos puhelimen saa myös harmaana, mustana ja valkoisena, niin mitä aihetta valittaa? Nokia tarjoaa sentään valinnanvaraa. 😉

    3. Plus. En kutsuisi saippuakoteloiksi puhelimia, jotka ovat kaukana niistä. Toisin kuin…

    4. Toisin kuin…
     Niinpä. Toi lastenpuhelinjuttu on niin kateellisten panettelua. Niitä neutraaleja värejäkin tosiaan saa.. Vaikka värejä ja tyyliä niissä sampan muoviläpysköissä ole niin ei se huono juttu ole että muut valmistajat vievät tätä eteenpäin mobiilimarkkinoilla.

    5. Miten Nokia liittyy uutiseen että pitää siitä puhua?!?

    6. Paronihan sen tässä otti esille.
     Mutta joo. Tämän voi lopettaa.

    7. Unohdin ettei saa mainita negatiivisia mielipiteitä tästä heikoilla jäillä seilaavasta mobiilialan ex-jättiläisestä. Pojilla alkaa mopo keulimaan. Pahoittelen.

    8. En minä tätä Eemelille sanonutkaan vaan Paronille joka tän keskustelun aloitti. Paronille tiedoksi että mulla on Galaxy Note joten en ole mikään hc Nokia uskovainen. Mutta miksi pitää alkaa jauhamaan aiheen ulkopuolelta?

 8. Askel taaksepäin, s3 selkeesti näistä tyylikkäin

 9. Kyllä SGS2 on ollut helposti tyylikkäin. SGS3 istuu käteen yhtä hyvin mitä saippuapala.

 10. Miksi toi tabletti on noiden puhelimien kanssa?

 11. Bonukset ehdottomasti fyysisen napin poistamisesta (tätä arvostaa kun nexus 7:aa käyttänyt). Tuo jotenkin näyttäisi uniboby ratkaisulta.. Olisipahan bonusta ja pplussaa sekin jos vain ovat saaneet pidettyä painon hallinnassa..

 12. Mikäköhän kokonen on sitte joku tyyliin galaxy V tai VI? Jos tota vauhtii kasvaa ni kohta on jotain kymmenen tuumasii puhelimii. 😀

 13. Kyllä noista toi 2 on ehkä se parhaan näköinen ja sitten oiski voinu vaihtaa jo suunnittelu suuntaan totaalisesti.
  Vaikka samalla hypellä kait näitä myydään, kun omenaa jo nokiaa koitetaan epätoivosesti.

 14. Taas ollut sokeat insinöörit muotoilemassa. Samsung ei ole vieläkään oppinut muotoilua..
  ”Samsung Galaxy S4: Suunniteltu tylsille ihmisile”

 15. sgs 4 on 4.99 tuuman näyttö!! ymmärrättekö!?!

 16. Eipä käyttiksestäkään vuotaneet ruutukaappauksetkaan omaperäisyydellään häikäisseet. Olen pitänyt Sampan tyyliä oikeastaan aina muovisena ja tylsänä. Mielestäni tässä ketjussa kehuttu SGSII oli myös vaatimaton ulkoiselta olemukseltaan, mutta ainakin se oli aikanaan jotain uutta.

 17. Ja lisää pulkkamuovista tehtyjä surkeuksia markkinoille. Ruutu kasvoi ja mitäs sitten? Se on edelleen Samsung ja käyttis pilataan omalla bloatwarella. Harmi kun HTC on kohta konkassa tätä menoa, on Android puolella ainoa joka osaa tehdä ihan siistejä puhelimia Sonyn ohella. Nokia ja Apple sen sijaan osaavat jo tehdä siistejä puhelimia omissa ekosysteemeissään.

 18. Kuvassa on seuraava Galaxy Note 3.
  Nää hommat vaan pitää tietää, turha täällä on muuten roikkua.

Kommentointi on suljettu!