Nokia tuo Lumia 620:n Suomeen 21.3 noin 280 euron hintaan

Nokia on vihdoin vahvistanut Lumia 620 -puhelimen saatavuuden Suomessa. Joulukuussa julkaistu edullisemman hintaluokan Windows Phone 8 -laite rantautuu kauppoihin 21. maaliskuuta 280 euron suositushinnalla. Ennakkomyynti uutuuden osalta käynnistyi jo tänään, joten innokkaimmat voivat varata sen saatavuuden varmistamiseksi.

Nokia Lumia 620:n vaihdettavien kuorien väriyhdistelmät luodaan kahta värikerrosta käyttäen. Suomessa puhelin tulee saataville seuraavissa väreissä: musta, valkoinen, syaani, keltainen, magenta ja limenvihreä.

Puhelimen ominaisuuksia hallitaan 3,8 tuuman Clear Black -kosketusnäytöltä, jonka tarkkuus on 800 x 480 pikseliä. Suorituskyvystä huolehtivat gigahertsin Snapdragon S4 -tuplaydinsuoritin ja 512 MB:tä RAM-muistia. Tallennustilaa on kahdeksan gigatavua. Puhelin tukee microSD-muistikortteja aina 64 gigatavuun asti. Takaa löytyy viiden megapikselin kamera LED-salamalla ja edestä VGA-tason kamera.

Uutuus sisältää Nokian tutut palvelut kuten kartat, navigoinnin ja Nokia Musiikin. Se tukee lisäksi NFC-teknologiaa sekä muun muassa Bluetooht 3.0- ja WiFi-yhteyksiä.

9 kommenttia

  1. Standardimalli nykyälypuhelimista sopuhintaan, ja hintalaatu -suhde takuulla kilpailukykyinen! Jos 820 ei tule reilusti alemmas lippulaivojen (EOS, catwalk) ilmestyessä, 620 menee hankintaan.

  2. Mielestäni kivan värikäs ja todella kompaktin kokoinen 🙂 Onko tässä 4G?

    1. Mitä itse olen ottanut selville Lumia 620:n ominaisuuksista, niin puhelimessa on tuki 4G-verkolle. 🙂

      1. Ei ole 4G-tukea. Se on yksi niistä syistä miksi tämä on sen verran halpa.

  3. Kyllä nokia on nyt saanut puhelimen sopivaan hintaan hyvillä ominaisuuksilla ja on hyvän kokoinen ei oo liian suuri tai liian pieni. Ihmetyttää vain seet miks lumia 520 on suurempi näyttä kun lumia 820.

    1. Tarkoitat varmaan suurempi näyttö kuin Lumia 620:ssa

Kommentointi on suljettu!